Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά του συλλόγου ο Σεΐχης του Κατάρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά του συλλόγου ο Σεΐχης του Κατάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2023 22:19
Ο Σεΐχης του Κατάρ, Γιασίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, αποσύρθηκε από τη διαδικασία αγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα.

Σε ναυάγιο φαίνεται ότι οδήγησαν οι συζητήσεις του Σεΐχη του Κατάρ, Γιασίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι με την οικογένεια Γκλέζιερ για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο και ουκ ολίγα αγγλικά Μέσα, οι τελευταίες συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών δεν απέδωσαν καρπούς.

Όπως αναφέρεται η προσφορά του Σεΐχη ήταν πλήρως μετρητών και θα είχε εκκαθαρίσει όλα τα παλιά χρέη. Θα υπήρχαν επίσης περισσότερα από 1,4 δισεκατομμύρια λίρες για τη χρηματοδότηση νέων σχεδίων σταδίων, νέων εγκαταστάσεων προπονητικών κέντρων, αγοράς παικτών και επίσης για έργα αναγέννησης της κοινότητας.

Τα στοιχεία του Μαρτίου έδειξαν ότι η Γιουνάιτεντ οφείλει 969,6 εκατ. λίρες μέσω ενός συνδυασμού ακαθάριστου χρέους, τραπεζικών δανείων και εκκρεμών προμηθειών μεταφοράς με σχετικές πληρωμές.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που αφήνει το πεδίο ελεύθερο για τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ που ήταν ο άλλος κύριος πλειοδότης. Αυτόν τον μήνα το BBC ανέφερε ότι ο Ράτκλιφ σκεφτόταν εάν θα πρόσφερε να αγοράσει ένα μειοψηφικό μερίδιο του συλλόγου σε μια προσπάθεια να σπάσει το αδιέξοδο σχετικά με την κατάσταση ιδιοκτησίας.

Όπως όλα δείχνουν, οι Γκλέιζερ παραμένουν προς το παρόν στο τιμόνι της ομάδας, κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει οργή σε ένα σημαντικό ποσοστό των οπαδών της Γιουνάιτεντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.