Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καμίνι» η «OPAP Arena» στον... τελικό της Ελλάδας με την Ολλανδία

«Καμίνι» η «OPAP Arena» στον... τελικό της Ελλάδας με την Ολλανδία

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/10/2023 23:47
Κατάμεστη αναμένεται να είναι η «OPAP Arena» στο μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας (16/10) μεταξύ της Ελλάδας και της Ολλανδίας, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Μετά την επικράτηση της «γαλανόλευκης» στο Δουβλίνο επί της Ιρλανδίας και την ήττα των «οράνιε» από τη Γαλλία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ελπίζει βάσιμα στην πρόκριση από τον δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης.

Πλέον χρειάζεται το «τρίποντο» κόντρα στους Ολλανδούς για να ξεφύγει μ' έξι βαθμούς διαφορά, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο, ενώ το τελευταίο ματς θα είναι ξανά εντός έδρας απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Γαλλία.

Τόσο ο Γκουστάβο Πογιέτ όσο και οι διεθνείς ζήτησαν από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα.

Όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί καθώς έχουν ήδη κάνει «φτερά» περίπου 15.000 εισιτήρια κι απομένουν δύο εικοσιτετράωρα για το παιχνίδι.

Αναμένεται λοιπόν ένα γεμάτο γήπεδο με στόχο να... σπρώξει την Εθνική ακόμα πιο κοντά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά το 2012.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.