Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούμαν: «Δεν άξιζε να βάλει γκολ η Ελλάδα, έπρεπε να μας δοθούν τρία πέναλτι»

Κούμαν: «Δεν άξιζε να βάλει γκολ η Ελλάδα, έπρεπε να μας δοθούν τρία πέναλτι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2023 01:48
Ο Ρόναλντ Κούμαν ισχυρίστηκε πως η Ελλάδα δεν άξιζε να σκοράρει κόντρα στην Ολλανδία και πως στην ομάδα του έπρεπε να καταλογιστούν τρία πέναλτι στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η Ολλανδία με πέναλτι του Φαν Ντάικ στις καθυστερήσεις κέρδισε με 1-0 την Ελλάδα στην «OPAP Arena» και βρίσκεται σχεδόν με τα δύο πόδια στην τελική φάση του Euro 2024.

Μετά το φινάλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε», Ρόναλντ Κούμαν τόνισε πως:

«Η Ελλάδα δεν άξιζε να βάλει γκολ. Όμως όταν είσαι στο 0-0 πρέπει να είσαι προσεκτικός να μη δεχτείς τέρμα. Όμως αναγνωρίζουμε ότι δεν έχουμε έναν σπεσιαλίστα στα πέναλτι, στα κόρνερ και γενικά στις στατικές φάσεις. Ο Βέγκχορστ είναι η πρώτη μας επιλογή και εάν δείτε το τι πέναλτι χτυπάει στις προπονήσεις. Είναι αυτός που τολμά. Μετά ήταν ο Βίρτζιλ στο 2ο πέναλτι. Όταν είδα τον Βίρτζιλ σκέφτηκα πώς δεν θα ήταν μία βραδιά που η μπάλα θα πήγαινε στη λάθος πλευρά. Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλά μπροστά και το πέναλτι ήταν καθοριστικό. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά. Όμως πρέπει να βελτιωθούμε, να δουλέψουμε στους αυτοματισμούς μας και να γίνουμε καλύτεροι», δήλωσε ο Κούμαν, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι έπρεπε να δοθούν τρία πέναλτι στην ομάδα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.