Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2024: Ποιες ομάδες έχουν εξασφαλίσει θέση στα τελικά της διοργάνωσης

Euro 2024: Ποιες ομάδες έχουν εξασφαλίσει θέση στα τελικά της διοργάνωσης

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/10/2023 00:04
Εννέα ομάδες εξασφάλισαν θέση στην τελική φάση του Euro 2024 μετά τα παιχνίδια του Οκτωβρίου. Ο λόγος για τις Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Αυστρία, Σκωτία και Τουρκία.

Δύο στροφές απέμειναν για το φινάλε της προκριματικής φάσης του Euro 2024 και αρχίζει πλέον να συμπληρώνεται το παζλ των ομάδων που θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Γερμανίας το φετινό καλοκαίρι.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του Οκτωβρίου -εκκρεμούν τα ματς του Ισραήλ- εννέα ομάδες τσέκαραν εισιτήριο για τα τελικά του Euro.

Πλην της διοργανώτριας Γερμανίας, το «παρών» στο Euro 2024 έχουν εξασφαλίσει οι Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Αυστρία, Σκωτία και Τουρκία.

Παράλληλα, πολύ κοντά στην πρόκριση βρίσκονται επίσης Ουγγαρία, Ολλανδία, Σλοβακία, Αλβανία και Ρουμανία.

Από την άλλη, η κάτοχος του τίτλου Ιταλία κινδυνεύει να μην τερματίσει στην πρώτη δυάδα αφού μετά την ήττα με 3-1 από την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» βρίσκεται 3η και στο -3 από την 2η Ουκρανία με ματς λιγότερο. Αυτό είναι κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία στις 17 Νοεμβρίου και τρεις μέρες μετά έχει τον τελικό με την Ουκρανία σε ουδέτερο έδαφος.

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες των ομίλων

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.