Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρθελίνο: «Άδικη η ήττα από τον Παναθηναϊκό, όλα ήταν εναντίον μας»

Μαρθελίνο: «Άδικη η ήττα από τον Παναθηναϊκό, όλα ήταν εναντίον μας»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/10/2023 16:09
Δύο μήνες μετά τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μαρθελίνο ακόμα δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει το σοκ.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία στους «Φωκαείς» το περασμένο καλοκαίρι όμως η συνεργασία των δύο πλευρών αποδείχθηκε ότι είχε πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης.

Την αφορμή για να απομακρυνθεί από τη θέση του αποτέλεσε ο αποκλεισμός από τους «πράσινους», καθώς οι Γάλλοι ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ζευγαριού.

Στη συνέχεια το ξεκίνημα της Μαρσέιγ στη Λιγκ 1 δεν ήταν καλό αλλά δεν ήταν και κακό, με τους οπαδούς να απαιτούν την απομάκρυνση του Μαρθελίνο, όπως και τελικά συνέβη.

Ο ίδιος ο έμπειρος κόουτς πάντως σε πρόσφατες δηλώσεις του στην «As» τα έβαλε ξανά με τη διαιτησία.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Πιστεύω θα ήταν μία αναβολή της κατάστασης. Αν είχαμε νικήσει θα είχε καθυστερήσει την διαδικασία, αλλά κάποια στιγμή όλα αυτά θα συνέβαιναν. Αυτή η ήττα ήταν πολύ άδικη, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Από τα δέκα παιχνίδια, είναι δύσκολο να χάνεις το ένα με αυτόν τον τρόπο.

Ήταν μια βραδιά για να βάλουμε πολλά γκολ. Ο αντίπαλος σχεδόν δεν είχε σουτ στην εστία μας. Στο 95' έγινε ένα περίεργο πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, μετά ενεπλάκη το VAR... Θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί στην παράταση, μας ακύρωσαν δύο γκολ. Ήταν όλα εναντίον μας, ήταν άδικο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.