Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Παυλίδης δεν σταματά να σκοράρει και ισοφάρισε «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Κρόιφ στην Ερεντιβίζιε

Ο Παυλίδης δεν σταματά να σκοράρει και ισοφάρισε «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Κρόιφ στην Ερεντιβίζιε

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
22/10/2023 08:40
Απίστευτα πράγματα κάνει ο Βαγγέλης Παυλίδης στη φετινή Ερεντιβίζιε, με το χατ τρικ που πέτυχε στη χθεσινή (21/10) αναμέτρηση κόντρα στη Χέρενφεν να τον φέρνει προ της κατάρριψης ενός ιστορικού ρεκόρ που κρατά μαζί πλέον με τον θρυλικό Γιόχαν Κρόιφ!

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Άλκμααρ στη νίκη με 4-0 επί της Χέρενφεν αφού σκόραρε στο 11΄, στο 59΄ και στο 76΄ σημειώνοντας χατ τρικ και φτάνοντας συνολικά τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα, όντας στην πρώτη θέση των σκόρερ μαζί με τον Χιμένες της Φέγενορντ.

Ο Παυλίδης δεν βοηθά όμως μόνο την ομάδα του να κάνει πρωταθλητισμό, αφού βρίσκεται στη δεύτερη θέση και μόλις δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν, αλλά γράφει και ο ίδιος ιστορία, αφού έχει σκοράρει και στις 9 πρώτες αγωνιστικές της φετινής Ερεντιβίζιε.

Κάτι αντίστοιχο είχε σημειωθεί μόλις μία φορά στο παρελθόν και συγκεκριμένα τη σεζόν 1966-1967, από τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου και έναν από τους κορυφαίους και πιο επιδραστικούς στην ιστορία του αθλήματος γενικότερα, Γιόχαν Κρόιφ!

Πλέον κόντρα στη Ναϊμέγκεν την επόμενη Κυριακή (29/10) ο Παυλίδης με ένα γκολ ακόμα μπορεί να αφήσει πίσω του τον θρυλικό Ολλανδό και να γράψει το όνομά του με ακόμα πιο λαμπερά γράμματα στην ιστορία της Άλκμααρ και του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.