Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το αργότερο μέχρι Σάββατο (28/10) η απόφαση για την τύχη του ντέρμπι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το αργότερο μέχρι Σάββατο (28/10) η απόφαση για την τύχη του ντέρμπι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/10/2023 15:16
Μετά από ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες, η απόφαση για την τύχη του «αιώνιου» ντέρμπι που διεκόπη στο 50ο λεπτό την περασμένη Κυριακή (22/10) στο Φάληρο, θα γίνει γνωστή το αργότερο μέχρι το Σάββατο (28/10).

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε στην απολογία από τον νομικό του εκπρόσωπο, Δημήτρη Καρπετόπουλο, τους δικηγόρους κ. Χατζησαβάογλου και κ. Δημακόπουλο και τον εκ των αντιπροέδρων της ομάδας, Κώστα Καραπαπά, ενώ ο Παναθηναϊκός αντίστοιχα, που έκανε κύρια παρέμβαση έχοντας έννομο συμφέρον, από τον δικηγόρο του, κ. Βαγιάκο, τον αντιπρόεδρο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, αλλά και τον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλο.

Οι δύο ΠΑΕ, αφού απολογήθηκαν και παρουσίασαν την δική τους πλευρά επί των γεγονότων και τα ανάλογα στοιχεία, ζήτησαν από την αθλητική δικαστή της Λίγκας. κ. Σταμολέκα, παράταση ώστε να να καταθέσουν υπομνήματα και τους δόθηκε μέχρι αύριο (27/10) στις 13:00 το μεσημέρι.

Κατόπιν αυτά θα εξεταστούν και η πρόθεση είναι η απόφαση να ανακοινωθεί το αργότερο έως το Σάββατο και πριν ξεκινήσουν τα ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.