Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Παυλίδης «χτύπησε» ξανά και ξεπέρασε τον Κρόιφ, αλλά το «σοκ» από την κατάρρευση του Ντοστ επισκίασε τα πάντα

Ο Παυλίδης «χτύπησε» ξανά και ξεπέρασε τον Κρόιφ, αλλά το «σοκ» από την κατάρρευση του Ντοστ επισκίασε τα πάντα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/10/2023 20:28
Στιγμές αγωνίες έζησε ξανά το ολλανδικό ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Άλκμααρ με τη Ναϊμέγκεν για τη 10η αγωνιστική της Ερεντιβίζιε, αφού ο Μπας Ντοστ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο με το ματς να διακόπτεται οριστικά, σε μία ιστορική κατά τ'άλλα βραδιά για τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός σκόραρε στο 57' μειώνοντας σε 2-1 το σκορ για την ομάδα του και έτσι βρήκε δίχτυα για 10η σερί αγωνιστική,φτάνοντας τα 14 τέρματα στην Ερεντιβίζιε και καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ που κρατούσε ο «θρυλικός» Γιόχαν Κρόιφ από τη σεζόν 1966-67, αλλά δεν μπόρεσε να το χαρεί με μία νίκη, ενώ μάλιστα άλλο ήταν το γεγονός που επισκίασε δικαίως τα αγωνιστικά δρώμενα.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των φιλοξενούμενων, Μπας Ντοστ σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο στο 90ο λεπτό, έχοντας μάλιστα σπασμούς, σε μία σοκαριστική στιγμή που ξύπνησε μνήμες από τον σοβαρό τραυματισμό του γκολκίπερ της Βάαλβαϊκ, Ετιέν Φάεσεν πριν από μερικές ημέρες.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έφτιαξαν μια ανθρώπινη ασπίδα γύρω από τον Ντοστ, ο οποίος αποχώρησε λίγα λεπτά μετά, έχοντας ευτυχώς τις αισθήσεις του, όπως ανέφεραν στα social media και οι δύο σύλλογοι και το ματς φυσικά διεκόπη οριστικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.