Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Με το ένα πόδι στον τελικό η Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Με το ένα πόδι στον τελικό η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2014 23:05
Με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου βρίσκεται η Ρεάλ, η οποία με δύο τυχερά γκολ από κόντρες των Ινσούα (17’) και Μιράντα (73’) και άλλο ένα του Χεσέ (57’), κέρδισε με 3-0 την Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» και πήρε εκδίκηση για τον χαμένο περσινό τελικό αλλά και την ήττα στο πρωτάθλημα στο πρώτο μισό της σεζόν. Χάνει τη ρεβάνς ο Ντιέγκο Κόστα.

Σε ένα ντέρμπι με πολύ ένταση και ξύλο στο «Μπερναμπέου», η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 την Ατλέτικο στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων και πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα ή τη Σοσιεδάδ.

Η «βασίλισσα» ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 17ο όταν μετά από σουτ του Πέπε, η μπάλα βρήκε στον Ινσούα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κουρτουά.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με τη Ατλέτικο να διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Ντιέγκο Κόστα αλλά και για αποβολή του Αρμπελόα για χτύπημα στον Ισπανό φορ.

Στην επανάληψη, η Ρεάλ συνέχιζε να είχε τον έλεγχο και στο 57’ μετά από τρομερή ασίστ του Ντι Μαρία, ο Χεσέ από κοντά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια σημειώθηκαν αρκετά νεύρα από τις δύο πλευρές, με τον διαιτητή να δείχνει αρκετές κίτρινες, η μία εξ αυτών στον Ντιέγκο Κόστα ο οποίος θα χάσει τη ρεβάνς!

Η Ατλέτικο στη συνέχεια κέρδισε μέτρα και στο 72’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει σε 2-1, με τον Μόντριτς να διώχνει στη γραμμή τη κεφαλιά του Γκοντίν! Μάλιστα στην αμέσως επόμενη φάση η Ρεάλ έκανε το 3-0, με το σουτ του Ντι Μαρί να βρίσκει στον Μιράντα και η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Ατλέτικο, ξεγελώντας τον Κουρτουά!

Αυτό ήταν το τελικό σκορ, με την Ρεάλ να βρίσκεται πλεόν «αγκαλιά» με τον τελικό, καθώς πολύ δύσκολα η Ατλέτικο θα μπορέσει να γυρίσει το εις βάρος της 3-0 και μάλιστα χωρίς τον Ντιέγκο Κόστα και κατά πάσα πιθανότατα τον τραυματία Βίγια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.