Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστασίου: «Το πλάνο λειτούργησε τέλεια, η Κηφισιά προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική της ιστορία» (video)

Αναστασίου: «Το πλάνο λειτούργησε τέλεια, η Κηφισιά προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική της ιστορία» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2023 23:10
Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν πανευτυχής για την ισοπαλία της Κηφισιάς απέναντι στην ΑΕΚ, έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του και εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας.

Όλα όσα είπε ο τεχνικός της Κηφισιάς στην Cosmote TV μετά την ιστορική ισοπαλία με την ΑΕΚ:

Για το παιχνίδι και τα αποθεωτικά σχόλια του Αλμέιδα για τον γκολκίπερ Αναγνωστόπουλο: «Αν πρέπει να αντιμετωπίσεις την ΑΕΚ με την ποιότητα και τις λύσεις που έχει σε κάθε θέση πρέπει να είσαι τακτικά συνεπής. Είχα πει στους παίκτες ότι έπρεπε να είμαστε καλά οργανωμένοι, να παίξουμε με συνέπεια, πειθαρχεία να είμαστε αποφασιστικοί και στο τρανζίσιον να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα παρουσιαστούν. Σίγουρα όταν παίρνεις αποτέλεσμα πρέπει η άμυνα και ο τερματοφύλακας να λειτουργήσει καλά αλλιώς είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που έχει κατοχή και θα δημιουργήσει φάσεις με την ποιότητα που έχει. Σ’ όλο το παιχνίδι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν, το πλάνο λειτούργησε τέλεια, σίγουρα χρειάζεται και η τύχη όπως στη στημένη φάση. Αλλά αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι ήταν σημαντικό να μείνουμε στο παιχνίδι. Όσο μέναμε στο παιχνίδι σίγουρα θα κάναμε φάση και από εκεί και πέρα ήταν καθαρά πως θα τελείωνε το παιχνίδι. Μερικές φορές κάνουμε πολλά πράγματα σωστά που πραγματικά για μια νέα ομάδα στην κατηγορία, με πολλούς νέους παίκτες, από διαφορετικές εθνικότητες, να μπορείς να τους βάλεις σε έναν κοινό τρόπο σκέψης, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει αλλά τα παιδιά δίνουν το καλύτερο τους εαυτό. Είμαστε μια νέα ομάδα στην κατηγορία, χωρίς εμπειρία, το κυριότερο χωρίς ιστορία, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τη δική μας ιστορία, να αφήσουμε κάτι και είμαστε στο σωστό δρόμο».Για το πείσμα που βγάζει η ομάδα του παίζοντας με αρκετές απουσίες: «Είμαστε μια ομάδα που είχα πει από την αρχή ότι για να πάρουμε βαθμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να ματώνουμε σε κάθε παιχνίδι. Δε θα μας χαριστεί τίποτα και δεν μπορούμε να μπαίνουμε στο ματς με τη φανέλα να κερδίζουμε παιχνίδι. Θα πρέπει να προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σε κάποια παιχνίδια μας κόστισε η έλλειψη εμπειρίας και η έλλειψη συγκέντρωσης αλλά παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα δείχνει τις δυνατότητες της. Υπάρχουν ακόμα σκαμπανεβάσματα αλλά θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι ίσως η μοναδική ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα που παίζει με τρομερή ένταση σ’ όλο το ματς. Εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε την ένταση, είμαστε μια ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση και δεν είχαμε πρόβλημα, μπορούσαμε να κοντράρουμε την ένταση. Ήταν θέμα αποφάσεων και η ποιότητα της ΑΕΚ σε κάποιες στιγμές που μπορούσε να πάρει γρήγορες αποφάσεις και να λειτουργήσει πιο καλά. Έχει ένα σίγουρα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη με την Μαρσέιγ που είναι κομβικό στην Ευρώπη. Εύχομαι για την ΑΕΚ και την κάθε ελληνική ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να πηγαίνουν καλά οι ομάδες μας. Δεν πρέπει να υπάρχουν εγωισμοί γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο θεωρώ τα τελευταία χρόνια υποτίμησε τον εαυτό του και ουσιαστικά μειώσαμε τις πιθανότητες και τις δυνατότητες που έχουμε. Οι τέσσερίς ομάδες προσπαθούν να το ξαναχτίσουν. Είμαστε όλοι μαζί τους, εύχομαι να πάνε όλα κατ’ ευχήν».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.