Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλήγμα στην Τότεναμ: Μπαίνει χειρουργείο ο Ριτσάρλισον

Πλήγμα στην Τότεναμ: Μπαίνει χειρουργείο ο Ριτσάρλισον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2023 17:45
Ο Ριτσάρλισον θα υποβληθεί σε επέμβαση στην πυελική κοιλότητα και θα λείψει το επόμενο διάστημά από τις υποχρεώσεις της Τότεναμ. «Είναι καιρός να ξεκουραστώ» δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Πλήγμα με Ριτσάρλισον στην Τότεναμ, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός γνωστοποίησε ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει ένα χρόνιο θέμα στην πυελική κοιλότητα (κατώτερο τμήμα της κοιλιακής χώρας) που τον ταλαιπωρεί εδώ και οχτώ μήνες.

Ο 26χρονος που υπέγραψε στην Τότεναμ αντί 60 εκατ. ευρώ από την Έβερτον το καλοκαίρι του 2022 δήλωσε σε συνέντευξη του στο βραζιλιάνικο ESPN:

«Είναι καιρός να ξεκουραστώ. Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολη για εμένα. Υποφέρω επίσης με την υγεία μου. Έχω ήδη μιλήσει με τους γιατρούς και σύντομα θα υποβληθώ σε επέμβαση στον πύελο. Υποφέρω τους τελευταίους οχτώ μήνες, παλεύοντας για την Εθνική μου ομάδα και το σύλλογο μου και δεν κοίταξα εμένα. Είναι καιρός να ξεκουραστώ, να κάνω ένα διάλλειμα», δήλωσε ο διεθνής φορ που δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ντέρμπι με την Τσέλσι.

Ο χρόνος της απουσίας του θα γίνει γνωστός μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης.

Πρόκειται για ακόμα ένα αρνητικό νέο στις τάξεις της Τότεναμ η οποία έχασε με τραυματισμούς τους Μίκι Φαν Ντε Βεν και Τζέιμς Μάντισον στην χθεσινή ήττα από την Τσέλσι (4-1) ενώ στο ίδιο ματς αποβλήθηκαν οι Κρίστιαν Ρομέρο και Ντέστινι Ουντότζι. Όλα αυτά ενώ στα πιτς βρίσκονται ήδη οι Ιβάν Πέρισιτς, Μανόρ Σόλομον, Ράιαν Σεσενιόν και Μπεν Ντέιβις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.