Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόγιες: «Μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Μόγιες: «Μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2023 17:14
Ο Ντέιβιντ Μόγιες έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού τονίζοντας πως είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες που έχει αντιμετωπίσει η Γουέστ Χαμ στην Ευρώπη ενώ εξέφρασε την ελπίδα του ότι τα «σφυριά» θα εμφανιστούν πιο κοντά στα στάνταρ του εν αντιθέσει με τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Γουέστ Χαμ έχει πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη την τελευταία διετία φτάνοντας ως τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2021-22 και ως την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ την περσινή σεζόν.

Ο τεχνικός της Ντέιβιντ Μόγιες, που καθοδήγησε την ομάδα σ’ όλες αυτές τις επιτυχίες, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες που έχει αντιμετωπίσει ως προπονητής της Γουέστ Χαμ στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού (9/11) αγώνα με τον Ολυμπιακό:

Για την κατάσταση του Ζουμά: «Περιμένουμε ακόμα για τον Κερτ. Δεν προπονήθηκε αλλά έκανε κάποια πράγματα εσωτερικά. Θα πρέπει να περιμένουμε ως αύριο και να δούμε πως είναι».

Για την άποψη του για τον Ολυμπιακό: «Είναι μία έμπειρη ευρωπαϊκή ομάδα που έχει παίξει αρκετά παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τους παρακολούθησα κόντρα στην Άρσεναλ πριν μερικά χρόνια. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα. Ο όμιλος μας είναι πιθανότατα ο δυσκολότερος που έχουμε αυτά τα τρία χρόνια επομένως πρέπει να παίξουμε καλά».

Για το πρώτο παιχνίδι: «Υπήρχαν δύσκολες προκλήσεις στην έδρα του Ολυμπιακού. Ο κόσμος τους ήταν εκπληκτικός και έπαιξαν τεράστιο ρόλο εκείνη την ημέρα. Επίσης, δεν παίξαμε καλά, καθόλου κοντά στα στάνταρ μας, οπότε θέλουμε να βρεθούμε πιο κοντά σε αυτά αύριο το βράδυ. Αν κερδίσουμε θα είμαστε σε καλή θέση και θέλουμε να πάρουμε νίκες για να προκριθούμε και να είμαστε στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα».Για το ενδεχόμενο ροτέισον: «Δεν παίζουν πια μόνο έντεκα παίκτες. Όλοι έχουμε ρόστερ παικτών που χρησιμοποιούμε και πρέπει να αποδεχτείς ότι αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Πρέπει να αλλάζουμε τις ομάδες μας και να κρατήσουμε τους παίκτες σε φόρμα και διαθέσιμους».

Για την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκη» και αν συγκρίνεται με τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ: «Υπάρχουν μερικά υπέροχα γήπεδα στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν υπάρχει ρυθμός στην εξέδρα, αλλά νομίζω ότι όλοι απολαύσαμε την ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό. Έχουμε πολλά καλά πράγματα που συμβαίνουν στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ειλικρινά πιστεύω, αν πάτε και παρακολουθήσετε αγώνες στην Ευρώπη, οι ατμόσφαιρες μπορούν να φτάσουν σε άλλα επίπεδα».

Για το ότι είχε κερδίσει το εντός έδρας με τον Ολυμπιακό ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Η διαφορά τότε ήταν ότι ήταν νοκ-άουτ με δύο σκέλη, ενώ τώρα είναι φάση ομίλων. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή θέση στη φάση των ομίλων και τα πήγαμε καλά στους ομίλους τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε».

Για το τι έμαθε από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό: «Δε νομίζω ότι έμαθα κάτι που δεν ήξερα. Έχουν μερικούς πολύ ταλαντούχους παίκτες και γνώριζα την ατμόσφαιρα στο γήπεδο τους. Είμαστε αντιμέτωποι με μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει στην Ευρώπη, όμως έχω να πω ότι έχουμε φανταστικό κόσμο, επομένως θα δώσουμε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μας δει σε καλή κατάσταση, όπως και τους οπαδούς μας»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.