Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Είμαστε θυμωμένοι με τον εαυτό μας μετά τον ΠΑΟΚ, σε κάθε ματς στην Ευρώπη θέλουμε τη νίκη»

Μαρτίνεθ: «Είμαστε θυμωμένοι με τον εαυτό μας μετά τον ΠΑΟΚ, σε κάθε ματς στην Ευρώπη θέλουμε τη νίκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2023 21:49
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δήλωσε πως υπήρξε αυτοκριτική στον Ολυμπιακό μετά την άσχημη ήττα από τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας ενώ για το ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ υπογράμμισε πως χρειάζεται ένα παραπάνω από τέλειο παιχνίδι ώστε η ομάδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Γουέστ Χαμ:

Για το κατά πόσον αποτελεί πρόκληση το ματς και το εάν θα μπει η ομάδα με διάθεση να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο:

«Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πάντα θέλει να νικά. Έχουμε έρθει με μεγάλη όρεξη εδώ. Έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να είμαστε εδώ. Είναι πολύ σημαντική βραδιά με αντίπαλο ομάδα της Πρέμιερ. Αύριο θα πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω από τέλειο ματς για να τα καταφέρουμε. Εάν κάναμε τέλειο ματς στο γήπεδό μας, πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω αύριο.

Μετά το κακό ματς πρωταθλήματος υπήρξε αυτοκριτική. Είναι μέρος της δουλειάς μας. Συνεχώς υπάρχει αυτό. Είναι μέρος της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθήσουμε για να βελτιωνόμαστε. Πάντα στο επόμενο παιχνίδι θέλουμε να είμαστε βελτιωμένοι. Το περιμένουμε για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εκπλήξεις, βλέπουμε εκπλήξεις σε όλες τις αγωνιστικές και διοργανώσεις. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Εμείς είμαστε εδώ με πολύ μεγάλο κίνητρο να είμαστε εμείς η ομάδα που θα κάνει μια πολύ μεγάλη εμφάνιση. Προερχόμαστε από μια πολύ μεγάλη εμφάνιση στο γήπεδο μας απέναντι στην Γουέστ Χαμ, μετά από μια ωραία νίκη στον ΟΦΗ και μια κακή ήττα με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο στόχος μας είναι το επόμενο ματς κάνοντας την αυτοκριτική μας. Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες της ομάδας. Έχουμε μεγάλη πίστη στον εαυτό μας σαν ομάδα
».Για το τι δεν πήγε καλά με τον ΠΑΟΚ και το αν τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας είναι μέρος της διαδικασίας:

«Πραγματικά ότι είναι ένα από τα λίγα άσχημα παιχνίδια που κάναμε φέτος και γι’ αυτό νιώθουμε πολύ άσχημα και είμαστε θυμωμένοι με τον εαυτό μας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Μετά από μια πιο ψύχραιμη ανάλυση μπορούμε να μοιράσουμε το ματς σε δύο μέρη. Πριν το 0-2 και μετά το 0-2. Υπάρχει ένα πρώτο ημίχρονο πολύ ισορροπημένο, αν έμπαινε το γκολ του Ποντένσε θα μπορούσε να ήταν ένα πολύ διαφορετικό ματς. Αν το γκολ του Ελ Καμπί δεν ήταν οφσάιντ θα μιλούσαμε για διαφορετικό ματς. Αυτό είναι μια εξήγηση για το είδαμε. Όπως είναι ξεκάθαρο ότι κάναμε κάποια πολύ άσχημα πράγματα. Είμαι ο πρώτος στις ήττες και τελευταίος στις νίκες.

Αναλαμβάνω την ευθύνη η οποία όπως είπατε είναι μέρος της διαδικασίας χτισίματος μιας νέας ομάδας. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, δεν παραιτηθήκαμε, είμαστε περήφανοι γι’ αυτό, χρησιμοποιώντας παίκτη που δεν είχε ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση για να δώσουμε περισσότερο βάθος. Δεν είχαμε καταφέρει ως τότε να είχαμε βάθος από εκείνη την πλευρά και είμαι περήφανος γι’ αυτή την προσπάθεια που έγινε.

Παρότι έχουμε πληγωθεί από αυτή την ήττα και αυτήν την κακή βραδιά που μας πληγώνει, αυτά τα δύο γκολ μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι θετικό, να έχουν σημασία στο φινάλε της χρονιάς. Το πιο σημαντικό φυσικά είναι να μαθαίνεις από τα λάθη και να μην τα επαναλαμβάνεις. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μόνο ευχάριστες στιγμές. Όπως είπε και ο Ροντινέι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και άσχημες στιγμές. Μεγάλοι αθλητές όπως ο Ναδάλ έγιναν πρωταθλητές μέσα από άσχημες στιγμές. Πιστεύω πως ήταν μια πολύ κακή ήττα σε μια πολύ καλή πορεία ως τώρα με πολύ όμορφες στιγμές. Μιλάμε για ένα κακό παιχνίδι όμως η ομάδα βρέθηκε σε μια κακή στιγμή σ’ ένα διάστημα όπου είχαμε καλές στιγμές, καλά παιχνίδι που πρέπει να μας δίνουν αυτοπεποίθηση και να μας γεμίζουν αισιοδοξία εν όψει της συνέχειας
».

Για τη σημασία του αγώνα με την Γουέστ Χαμ:

«Πραγματικά ήμασταν γεμάτοι προσδοκίες και φιλοδοξείς σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πριν από κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη. Αυτό δεν έχει αλλάξει στη φάση των ομίλων. Ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ. Μια ομάδα που όταν ήρθε στον Ολυμπιακό ήταν για 17 παιχνίδια αήττητη στην Ευρώπη. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και το επόμενο είναι πάντα το πιο σημαντικό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.