Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιωπηρή τιμωρία από ΚΕΔ: Δεν όρισε τους διαιτητές των Λαμία - Παναθηναϊκός και Κηφισιά - ΑΕΚ

Σιωπηρή τιμωρία από ΚΕΔ: Δεν όρισε τους διαιτητές των Λαμία - Παναθηναϊκός και Κηφισιά - ΑΕΚ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/11/2023 19:16
Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τους ορισμούς των διαιτητών για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, αφήνοντας εκτός τον Μανούχο, που ήταν πρώτος στο Λαμία - Παναθηναϊκός και τους Τσαγκαράκη και Φωτιά, που ήταν πρώτος και VAR αντίστοιχα στο Κηφισιά - ΑΕΚ.

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με τους ορισμούς να μην περιλαμβάνουν ξένους ρέφερι καθώς δεν υπάρχει κάποιο ντέρμπι στο πρόγραμμα.

Αξιοσημείωτο είναι πως η ΚΕΔ δεν συμπεριέλαβε τους τρεις διαιτητές για τους οποίους υπήρξαν παράπονα για την απόδοσή τους την περασμένη αγωνιστική.

Συγκεκριμένα ο Μανούχος, που ήταν πρώτος διαιτητής στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό έμεινε εκτός ορισμών λίγες μέρες μετά το ντόρο που προκλήθηκε με την αποβολή του Αραό παρότι ο άσος του «τριφυλλιού» δεν έκανε το παραμικρό.

Από την άλλη, εκτός ορισμών έμεινε ο πρώτος διαιτητής του Κηφισιά-ΑΕΚ, Τσαγκαράκης και ο VAR του ίδιου αγώνα, Φωτιάς. Μετά το παιχνίδι η ΑΕΚ έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος αναφέροντας συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα που θεωρεί ότι αδικήθηκε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.