Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας του Ντίας μετά από 13 μέρες απαγωγής

Αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας του Ντίας μετά από 13 μέρες απαγωγής

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/11/2023 19:55
Ο πατέρας του άσου της Λίβερπουλ, Λουίς Ντίας αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς που τον απήγαγαν πριν από 13 ημέρες στην Κολομβία.

Χαρμόσυνα νέα για τον Λουίς Ντίας καθώς ο πατέρας του επιθετικού της Λίβερπουλ αφέθηκε ελεύθερος μετά από 13 ημέρες ομηρίας.

Ο Λουίς Μανουέλ Ντίας απήχθη στις 28 Οκτωβρίου στη γενέτειρα της οικογένειας, το Μπαράκας. από Την ίδια μέρα απήχθη και η μητέρα του ποδοσφαιριστή, αλλά αφέθηκε ελεύθερη μέσα σε λίγες ώρες.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Ντίας ταξίδεψε με στρατιωτικό ελικόπτερο στην πόλη Βαλεντουπάρ, όπου θα υποβληθεί σε ιατρική εξέταση πριν επιστρέψει στην οικογένειά του. Τα ίδια Μέσα αναφέρουν ότι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ήταν σε καλή κατάσταση της υγείας του, χωρίς σημάδια κακομεταχείρισης.

Η απαγωγή φέρεται ότι είχε διαταχθεί από τους αντάρτες από το Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό (ELN), που ήθελαν με αυτό τον τρόπο να διαπραγματευτούν απευθείας με την κυβέρνηση της χώρας, ζητώντας λύτρα ή επιπλέον προνόμια. Να σημειωθεί πως οι απαγωγείς είναι ακόμα άφαντοι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Tiempo, στη γειτονιά όπου ζει το ζευγάρι σημειώθηκαν σκηνές γιορτής με μέλη της οικογένειας να παίρνουν τα αυτοκίνητά τους για να περάσουν στους δρόμους πανηγυρίζοντας. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν ντυμένοι με φανέλες της Λίβερπουλ που έφεραν τον αριθμό 23 και το όνομα του Λουίς Ντίας.

Η Κολομβιανή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας όλους τους υπεύθυνους για την απελευθέρωση του Λουίς Μανουέλ Ντίας, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης, του στρατού και της αστυνομίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.