Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Σκληρό αλλά δίκαιο αποτέλεσμα, δεν είχαμε ψυχραιμία και ιδέες»

Γιοβάνοβιτς: «Σκληρό αλλά δίκαιο αποτέλεσμα, δεν είχαμε ψυχραιμία και ιδέες»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/11/2023 22:37
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τη Ρεν, αναγνωρίζοντας πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι σκληρό αλλά δίκαιο αφού οι παίκτες του δεν είχαν την ψυχραιμία να διαχειριστούν με σύνεση το αριθμητικό πλεονέκτημα που κέρδισαν, ενώ προσέθεσε πως στόχος πλέον είναι το μάξιμουμ των βαθμών στα ματς με Βιγιαρεάλ και Μακάμπι Χάιφα που απομένουν και μετά θα γίνει... ταμείο.

«Ήταν ένα σκληρό ματς και πολύ σκληρό αποτέλεσμα, αλλά είναι δίκαιο. Στη διάρκεια του πρώτου μέρους παρά το ότι δεχθήκαμε γκολ νωρίς, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Μετά την κόκκινη, παίξαμε αργά, χωρίς ιδέες και δε δημιουργήσαμε όπως θα θέλαμε σε μία κλειστή άμυνα.

Από την άλλη πλευρά μέσα από αυτό το παιχνίδι καταλάβαμε πως δεν παίξαμε αρκετά ψύχραιμα τόσο αμυντικά αλλά και επιθετικό, δεν εμποδίσαμε τον αντίπαλο να κάνει αντεπιθέσεις και πέτυχε δύο γκολ, δίκαια κέρδισε και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας, παρά τον παίκτη παραπάνω που είχαμε.

Χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία και μετά την ήττα στην έδρα μας έγιναν δύσκολα, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια που θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μάξιμουμ των βαθμών για να βρεθούμε στην επόμενη φάση. Η Ρεν σε λίγες αλλά ποιοτικές αντεπιθέσεις κατάφερε να πάρει τη νίκη»
δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιοβάνοβιτς αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.