Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Θα εκτίσει με τον Ατρόμητο ο Μλαντένοβιτς

Παναθηναϊκός: Θα εκτίσει με τον Ατρόμητο ο Μλαντένοβιτς

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
16/11/2023 16:42
Ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε κάρτες κι αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (9/12, 20.00).

Ο Σέρβος αριστερός μπακ τον τελευταίο καιρό έχει επιβαρυνθεί, καθώς λόγω της απουσίας του Χουάνκαρ -μετά τον τραυματισμό του από κροτίδα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό-, έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια, καθώς δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής για να καλύψει τη θέση.

Μάλιστα συμπλήρωσε και κίτρινες κάρτες και ο Παναθηναϊκός ήταν υποχρεωμένος να δηλώσει σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια, θα εκτίσει την ποινή του.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν την Πέμπτη (16/11), αποφασίστηκε να λείψει από το πρώτο ματς του δευτέρου γύρου, δηλαδή από αυτό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 9/12.

Από τη στιγμή που ο Χουάνκαρ προπονήθηκε σήμερα (16/11) για πρώτη φορά μετά από 24 ημέρες, στους «πράσινους» ευελπιστούν ότι τότε θα είναι απόλυτα έτοιμος προκειμένου να καλύψει την απουσία του Μλαντένοβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.