Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέκαμ για Μέσι: «Ήταν το δώρο μας στην Αμερική, στόχος να εμπνεύσουμε»

Μπέκαμ για Μέσι: «Ήταν το δώρο μας στην Αμερική, στόχος να εμπνεύσουμε»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/11/2023 14:55
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σχολίασε τη σπουδαία μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι κι αναφέρθηκε στους λόγους που ήθελε να πραγματοποιηθεί.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Φλόριντα εστίασε στον αντίκτυπο μίας τέτοιας κίνησης, αποθέωσε τον Αργεντινό σούπερ σταρ και παράλληλα αποκάλυψε ότι ελπίζει πως η παρουσία του Μέσι θα εμπνεύσει την επόμενη γενιά των ποδοσφαιριστών στις ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Είναι ακόμα δύσκολο όταν κάποιος γυρίζει προς το μέρος μου και λέει ότι η Ίντερ Μαϊάμι έχει τον Λιονέλ Μέσι να το πιστέψω, ξέρεις. Είναι μεγάλη περηφάνεια για μένα να έχω ως ιδιοκτήτης έναν τέτοιο παίκτη, τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, στην ομάδα μας.

Πάντα γνωρίζαμε ότι το να φέρουμε τον Λίο στην Αμερική, όχι μόνο στο Μαϊάμι, ήταν το δώρο μας στην Αμερική και το MLS. Επειδή κάποιος σαν αυτόν αλλάζει το παιχνίδι.

Ξέρετε, κάποιος σαν αυτόν εμπνέει μια άλλη γενιά ποδοσφαιριστών. Και γι' αυτό θέλαμε να τον φέρουμε στην ομάδα. Φυσικά και θέλουμε να πάρουμε πρωταθλήματα. Φυσικά, θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Αλλά ένας από τους λόγους που τον αγοράσαμε ήταν για να εμπνεύσουμε και την επόμενη γενιά ποδοσφαιριστών στην Αμερική. Να θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές. Οπότε με το να τον φέρουμε το πετυχαίνουμε αυτό κι είναι σημαντικό για εμάς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.