Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι Τούρκοι γράφουν για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μπακαμπού

Οι Τούρκοι γράφουν για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μπακαμπού

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/11/2023 15:09
Η τουρκική εφημερίδα «Sabah» αναφέρει ότι η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρο τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι, Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος δεν μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής στην «τσιμπόμ».

Λέτε να δούμε ξανά στη χώρα μας τον Σεντρίκ Μπακαμπού αλλά με τη φανέλα της ΑΕΚ; Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Sabah» ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της «Ένωσης» η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Κονγκολέζος επιθετικός δε βρίσκει χρόνο συμμέτοχής στην Γαλατασαράϊ.

Ο 32χρονος επιθετικός αγωνίζεται κυρίως ως αλλαγή στα ματς της τουρκικής ομάδας, πίσω από τον Μάουρο Ικάρντι, και σε 11 συμμετοχές μετράει ένα γκολ, αυτό στις καθυστερήσεις κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπακαμπού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της περσινής Σούπερ Λιγκ με 18 γκολ σε 32 συμμετοχές.

«Υπάρχει μνηστήρας από την Ελλάδα για τον Σεντρίκ Μπακαμπού, τον οποίο η Γαλατασαράι πρόσθεσε στο δυναμικό της με μεγάλες προσδοκίες την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Η γειτονική ΑΕΚ βάζει στην ατζέντα της τον Σεντρίκ Μπακαμπού», αναφέρει μεταξύ άλλων το τουρκικό δημοσίευμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.