Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην πόρτα της εξόδου ο Ζενεσιό στη Ρεν και στο προσκήνιο η επιστροφή Στεφάν

Στην πόρτα της εξόδου ο Ζενεσιό στη Ρεν και στο προσκήνιο η επιστροφή Στεφάν

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/11/2023 16:38
Αν και φαινόταν να έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τους διοικούντες τον σύλλογο, τελικά ο Μπρούνο Ζενεσιό βρίσκεται στον «αέρα» και στο προσκήνιο έχει έρθει για τη Ρεν, η επιστροφή του Ζουλιέν Στεφάν.

Ο Ζενεσιό κάθεται στην άκρη του πάγκου της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, από τον Μάρτιο του 2021 και συνολικά η παρουσία του κρίνεται επιτυχημένη.

Ωστόσο αν τελικά αποχωρήσει, θα έχει πληρώσει την κακή φετινή πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα Γαλλίας, εκεί όπου έχει συλλέξει όλα κι όλα δύο «τρίποντα». Διότι στην Ευρώπη τα πάει πολύ καλά και την έχει φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ.

Πριν από μερικές ημέρες όλα έδειχναν ότι ο έμπειρος κόουτς θα συνεχίσει κανονικά στο πόστο του παίρνοντας ακόμα μία ευκαιρία.

Ωστόσο σύμφωνα με την «Equipe» τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Ζουλιέν Στεφάν ετοιμάζεται να αναλάβει εκείνος τα ηνία.

Πρόκειται για έναν 43χρονο κόουτς ο οποίος από τον Ιούλιο του 2015 έως τον Δεκέμβριο του 2018 είχε εργαστεί στη δεύτερη ομάδα της Ρεν, ακολούθως δούλεψε μέχρι τον Μάρτιο του 2021 -τον αντικατέστησε ο Ζενεσιό- στην πρώτη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2021 είχε μεταπηδήσει στο Στρασβούργο όπου απέτυχε κι απομακρύνθηκε τον Ιανουάριο του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στεφάν είχε οδηγήσει τη Ρεν στο τρίτο -και τελευταίο έως τώρα- Κύπελλο Γαλλίας στην ιστορία της, νικώντας στα πέναλτι την Παρί Σεν Ζερμέν το 2019.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.