Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρίθηκε η Ολλανδία, οριστικά στα μπαράζ η Ελλάδα - Οι πιθανοί αντίπαλοι

Προκρίθηκε η Ολλανδία, οριστικά στα μπαράζ η Ελλάδα - Οι πιθανοί αντίπαλοι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2023 00:03
Η Ολλανδία νίκησε με 1-0 την Ιρλανδία στο Άμστερνταμ και «σφράγισε» την πρόκριση για τα τελικά του Euro αφήνοντας οριστικά 3η την Ελλάδα η οποία θα διεκδικήσει την πρόκριση των Μάρτιο μέσω των μπαράζ.

Στην 3η θέση του προκριματικού της ομίλου για Euro 2024 θα τερματίσει και τυπικά η Ελλάδα ότι και αν συμβεί στον τελευταίο της αγώνα απέναντι στην Γαλλία την Τρίτη στην «OPAP Arena», μιας και η Ολλανδία με τη νίκη της επί της Ιρλανδίας στο Άμστερνταμ (1-0) «σφράγισε» το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου πίσω από τους «τρικολόρ».

Η «γαλανόλευκη» έτσι βγάζει από το τσεπάκι το εισιτήριο της δεύτερης ευκαιρίας που κέρδισε στο Nations League και θα διεκδικήσει την πρόκριση για τα τελικά του Euro μέσω αγώνων μπαράζ.

Στα ημιτελικά (21/03/2024) θα φιλοξενήσει το Καζακστάν ή το Λουξεμβούργο σε μονό ματς και αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει μερικές ημέρες μετά (26/03/2024) τον νικητή του άλλου ζευγαριού, όπου θα συγκρουστούν η Γεωργία με το Λουξεμβούργο ή το Αζερμπαϊτζάν. Ο γηπεδούχους του τελικού θα κριθεί μέσω κλήρωσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.