Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρίθηκε στο Euro η Ιταλία, φωνάζουν για σκάνδαλο οι Ουκρανοί!

Προκρίθηκε στο Euro η Ιταλία, φωνάζουν για σκάνδαλο οι Ουκρανοί!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2023 23:49
Η Ιταλία κράτησε στο 0-0 την Ουκρανία στο ουδέτερο Λεβερκούζεν και προκρίθηκε στα τελικά του Euro υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τους Ουκρανούς, οι οποίοι φωνάζουν δικαιολογημένα για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μούντρικ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού!

Έστω και αν καρδιοχτύπησε, η Ιταλία «σφράγισε» το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 κρατώντας στο 0-0 την Ουκρανία στο ουδέτερο Λεβερκούζεν.

Οι «σκουάτρα ατζούρα» που βολεύονταν και με την ισοπαλία, είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, υποχρεώνοντας τους Ουκρανούς σε φλύαρη κατοχή και θα μιλούσαμε για δίκαιο αποτέλεσμα αν δεν υπήρξε η φάση στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Και αυτό διότι ο Κριστάντε ανέτρεψε καθαρά τον Μούντρικ στην περιοχή όμως ο Μανθάνο δεν έδωσε πέναλτι ενώ η φάση δεν εξετάστηκε ούτε από το VAR.

Η Ουκρανία μπήκε δυναμικά στο ματς και «άγγιξε» το γκολ στο 14’ με μακρινό σουτ του Σουντάκοφ το οποίο υποχρέωσε τον Ντοναρούμα σε απόκρουση με το ένα χέρι. Έκτοτε η Ιταλία έβγαλε αντίδραση, «άγγιξε» το γκολ στο 28’ με κεφαλιά του Ντι Λορέντζο που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 29’ ο κορυφαίος Κιέζα έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Φρατέζι αλλά αυτός νικήθηκε από τον Τρούμπιν.

Στην επανάληψη η Ιταλία οπισθοχώρησε αλλά δεν επέτρεψε στους Ουκρανούς να φτιάξουν φάση με εξαίρεση ένα λάθος του Ντοναρούμα στο 65’ που έφερε τον Μούντρικ σε θέση βολής, όμως ο Ιταλός γκολκίπερ αντέδρασε σωστά.

Ο Ρεμπρόφ άργησε να πάρει ρίσκα από τον πάγκο και η Ουκρανία δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά ωστόσο δικαιούται να φωνάζει για κλοπή από τη στιγμή που δεν της δόθηκε το πέναλτι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Τουλάχιστον, οι Ουκρανοί θα έχουν εναλλακτική μέσω των μπαράζ του Μαρτίου, εκεί όπου θα βρίσκονταν οι Ιταλοί αν χάνανε το σημερινό παιχνίδι.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.