Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπράμπετς για το πειθαρχικό του παράπτωμα: «Οφείλω μία ειλικρινή συγγνώμη, θα με κατηγορώ για πάντα»

Μπράμπετς για το πειθαρχικό του παράπτωμα: «Οφείλω μία ειλικρινή συγγνώμη, θα με κατηγορώ για πάντα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2023 19:13
Ο αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς απολογήθηκε σε όλο τον κόσμο της Τσεχίας λίγες μέρες μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα που του στέρησε τη συμμετοχή στο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας με την Ανδόρα και οδήγησε μάλιστα στην παραίτηση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Εκτός Εθνικής Τσεχίας έμεινε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ο οποίος λίγες μέρες πριν το κρίσιμο αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Μολδαβία για την πρόκριση στα τελικά του Euro ξενύχτησε σε νυχτερινό κλαμπ μαζί με τους συμπαίκτες του Βλαντιμίρ Κουφάλ (Γουέστ Χαμ) και Γιαν Κούχτα (Σλάβια Πράγας).

Μάλιστα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έδειχνε τον αμυντικό του Άρη να χρειαζόταν βοήθεια για να σταθεί στα πόδια του.

Η Τσεχία κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Euro νικώντας με 3-0 την Μολδαβία στο Όλομουτς αλλά το συγκεκριμένο θέμα με το ξενύχτι των ποδοσφαιριστών προκάλεσε την παραίτηση του ομοσπονδιακού προπονητή Γιάροσλαβ Σίλχαβι, ο οποίος δήλωσε μετά το ματς ότι είχε ήδη πάρει την απόφαση του πριν το παιχνίδι.

Στην ιστοσελίδα «iDNES.cz» φιλοξενείται τοποθέτηση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού του Άρη, όπου έδειξε μετανιωμένος και ζήτησε από όλους «συγνώμη».

Αναλυτικά:

Οφείλω σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, στους φίλους και την οικογένειά μου μια ειλικρινή συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου το Σάββατο. Ηταν τεράστιο λάθος. Το ξέρω και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα, γιατί η Εθνική Ομάδα σημαίνει τα περισσότερα για μένα και όσα έχω πετύχει στο ποδόσφαιρο.

Είμαι χαρούμενος που η ομάδα τα κατάφερε χθες και προκρίθηκε στο Euro. Από δικό μου λάθος στερήθηκα ένα καθοριστικό παιχνίδι. Όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι πραγματικά το μετανιώνω. Ταυτόχρονα, μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά παρόμοιο λάθος. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να αποδείξω τι σημαίνει για μένα το τσέχικο ποδόσφαιρο. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα με τις ενέργειές μου
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.