Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βραζιλία-Αργεντινή 0-1: H «αλμπισελέστε» άλωσε το Μαρακανά σε ένα παιχνίδι με σοβαρά επεισόδια! (video)

Βραζιλία-Αργεντινή 0-1: H «αλμπισελέστε» άλωσε το Μαρακανά σε ένα παιχνίδι με σοβαρά επεισόδια! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/11/2023 10:28
Η Αργεντινή πήρε ένα ιστορικό διπλό στην έδρα της Βραζιλίας με 1-0 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε μία αναμέτρηση που άργησε να ξεκινήσει λόγω σοβαρών επεισοδίων στις κερκίδες.

Η πρωταθλήτρια κόσμου χάρη σε ένα γκολ του Οταμέντι με κεφαλιά στο 63' πήρε μία μεγάλη νίκη, υποχρεώνοντας έτσι την Βραζιλία στην πρώτη εντός έδρας ήττα στην ιστορία της σε προκριματικά Μουντιάλ. Το παιχνίδι είχε ένταση, 22 φάουλ στο πρώτο μέρος και τη Βραζιλία έπειτα να έχει μία μικρή υπεροχή, την οποία όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί.

Η Αργεντινή με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισε πως θα παραμείνει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA καθώς η Γαλλία έμεινε στο 2-2 με την Ελλάδα.

Η αναμέτρηση βέβαια στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια τα οποία ξέσπασαν στις κερκίδες πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην αστυνομία και τους οπαδούς της Αργεντινής.

Η ένταση ήταν πολύ μεγάλη, με τους ποδοσφαιριστές της «αλμπισελέστε» να κατευθύνονται προς το σημείο προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μάλιστα προσπάθησε να σταματήσει έναν αστυνομικό πριν κάνει χρήση του γκλοπ του αλλά η κατάσταση δεν καλυτέρευε.

Έτσι οι ποδοσφαιριστές της με μπροστάρη τον Μέσι κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια, από τα οποία επέστρεψαν μετά από μισή ώρα με τον αγώνα να ξεκινάει και την Αργεντινή να παίρνει εν τέλει μία σπουδαία νίκη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.