Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλείστηκε στα χαρτιά η Μπάρνσλεϊ λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή της!

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλείστηκε στα χαρτιά η Μπάρνσλεϊ λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή της!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2023 20:55
Η Μπάρνσλεϊ αποκλείστηκε από το Κύπελλο Αγγλίας καθώς χρησιμοποίησε παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο αγώνα ρεβάνς με την Χόρσχαμ.

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε η Μπάρνσλεϊ η οποία αποκλείστηκε στα χαρτιά από το Κύπελλο Αγγλίας λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή της στον αγώνα ρεβάνς με την Χόρσχαμ της 7ης κατηγορίας.

Ο λόγος για τον επιθετικό Έιντεν Μαρς, ο οποίος ήταν δανεικός στην Γιορκ Σίτι όταν διεξήχθη πρώτος αγώνας στις 3 Νοεμβρίου (3-3) και εν τέλει επέστρεψε στην Μπάρνσλεϊ τρεις ημέρες αργότερα. Ο 20χρονος ξεκίνησε στη συνέχεια στον επαναληπτικό με την Χόρσχαμ 14 Νοεμβρίου και η ομάδα του πήρε τη νίκη με 3-0, αλλά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.
Έτσι η ομάδα της Λιγκ 1 αποκλείστηκε μετά από απόφαση της αγγλικής Ομοσπονδίας και παρότι έχει δικαίωμα ένστασης, αποδέχτηκε την ποινή.

«Αυτό το λάθος - αν και ακούσιο - είναι πολύ κάτω από τα υψηλά πρότυπα που θέσαμε σε αυτόν τον σύλλογο και απλά δεν είναι αυτό που σας αξίζει. Έχουμε ήδη διενεργήσει μια πλήρη εσωτερική έρευνα και στη συνέχεια θέσαμε δικλείδες ασφαλείας για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ ξανά», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Μπάρνσλεϊ προς τους οπαδούς της.

Η Χόρσχαμ προκρίθηκε έτσι στα χαρτιά και θα δώσει το «παρών» στον 2ο γύρο του Κυπέλλου για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία της. Εκεί θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Λιγκ 2, Σάτον Γιουνάιτεντ.

Να σημειωθεί πως η τελευταία ομάδα που αποκλείστηκε από το θεσμό ήταν η Μπέρι το 2006, όταν η τότε ομάδα της Λιγκ 2 έβαλε στο γήπεδο τον δανεικό της Χάρτλπουλ, Στίβεν Τέρνμπουλ, χωρίς την κατάλληλη εξουσιοδότηση, απέναντι σε αγώνα ρεβάνς με την Τσέστερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.