Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Ενεργοποίησε την οψιόν του Ράμος και τον κρατάει έως το 2028

Παρί Σεν Ζερμέν: Ενεργοποίησε την οψιόν του Ράμος και τον κρατάει έως το 2028

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/11/2023 21:36
Στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2028 θα αγωνίζεται ο Γκονσάλο Ράμος, καθώς όπως γνωστοποίησαν οι πρωταθλητές Γαλλίας, ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του από την Μπενφίκα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες, οι πρωτευουσιάνοι απέκτησαν τον Πορτογάλο στράικερ από την Μπενφίκα, αλλά έπρεπε για να «κλειδώσουν» τη μεταγραφή, να ενεργοποιήσουν την οψιόν, κάτι που ενημέρωσαν επίσημα ότι το έκαναν.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ράμος -ο οποίος μέχρι τώρα έχει σημειώσει μόλις δύο γκολ σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις-, θα συνεχίσει στην Παρί και θα τον έχει υπό τις οδηγίες του ο Λουίς Ενρίκε.

Η συγκεκριμένη κίνηση έχει λογική, αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν υπάρχουν πολλές λύσεις για την κορυφή της επίθεσης, καθώς εκεί παίζει ο πρώην σταρ της Μπενφίκα αλλά και ο Κολό Μουανί, με τον νεαρό Εκιτικέ να είναι εκτός αγωνιστικών πλάνων, αφού δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση για την αξία του.

Κερδισμένη βέβαια και η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας από την εξέλιξη αυτή, καθώς δεδομένα θα γεμίσει τα ταμεία της με 65.000.000 ευρώ, ποσό που μπορεί να φτάσει ακόμα και στα 80.000.000, αν επιτευχθούν τα μπόνους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.