Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Η αγκαλιά μου είναι πάντα ανοικτή για τον Φορτούνη - Και ο Τζόρνταν αποσύρθηκε και γύρισε»

Πογιέτ: «Η αγκαλιά μου είναι πάντα ανοικτή για τον Φορτούνη - Και ο Τζόρνταν αποσύρθηκε και γύρισε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/11/2023 12:39
Ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναφέρθηκε και στον Κώστα Φορτούνη τονίζοντας πως η πόρτα της Εθνικής είναι ανοικτή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επισήμανε πως αν ο άσος του Ολυμπιακού αποφασίσει να αλλάξει γνώμη τότε ο ίδιος θα τον υποδεχθεί στην Εθνική.

Μάλιστα ο Πογιέτ έδωσε και το παράδειγμα του Μάικλ Τζόρνταν ο οποίος αποσύρθηκε από το NBA αλλά επέστρεψε και κυριάρχησε και πάλι.

«Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Ούτε... ανακάτεμα με την κουτάλα. Εγώ τον κάλεσα τον Μάρτιο αλλά μετά τον Ιούνιο δεν τον κάλεσα και του τηλεφώνησα να του πώ το γιατί. Μετά τον Σεπτέμβριο μου τηλεφώνησε για το ότι σταματά. Τον Κώστα φέρνουμε σε δύσκολη θέση τώρα.

Είναι άδικο διότι πήρε μία απόφαση. Κανένα θέμα ανταγωνισμού δεν υπήρχε με Μπακασέτα και Φορτούνη. Είναι δύο εξαιρετικοί επαγγελματίες. Εμένα δεν μου έδωσε καθόλου την εντύπωση ο Φορτούνης ότι δεν αντέχει την πίεση. Γιατί την κάνετε σε μένα την ερώτηση;

Ο Κώστας πήρε την απόφαση. Στον Κώστα πρέπει να κάνετε την ερώτηση. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τζόρνταν που βγήκαν από το παιχνίδι και γύρισαν. Ναι η αγκαλιά μου είναι πάντα ανοιχτή. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Με πήρε τηλέφωνο πριν ανακοινώσει την απόφασή του. Ναι γιατί όχι; Είναι απόφασή του»
, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Πογιέτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.