Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Η κλήρωση δεν έβγαλε αυτό που θέλαμε, αλλά τώρα προέχει ο πρώτος "τελικός" με το Καζακστάν»

Πογιέτ: «Η κλήρωση δεν έβγαλε αυτό που θέλαμε, αλλά τώρα προέχει ο πρώτος "τελικός" με το Καζακστάν»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/11/2023 14:11
Την κλήρωση της έδρας του τελικού της League C του Nations League, όπου η Εθνική Ελλάδας -εφόσον βρεθεί εκεί- μπορεί να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024, σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ.

Η «γαλανόλευκη» αναμένεται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Λουξεμβούργο ή τη Γεωργία τον προσεχή Μάρτιο στον τελικό, αλλά για το πετύχει αυτό πρέπει πρώτα να επικρατήσει εντός έδρας του Καζακστάν και αυτό τόνισε ο Ουρουγουανός προπονητής, που χαρακτήρισε αυτό το ματς ως «τελικό» αρχικά.

«Σήμερα εξαργυρώσαμε την πορεία μας στο Nations League, η οποία μας πρόσφερε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την επιστροφή της Εθνικής Ομάδας σε μία μεγάλη διεθνή διοργάνωση.

Ήμασταν από τις πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν μία θέση στα play-offs πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος των αγώνων μας και είμαστε υπερήφανοι για αυτή την αγωνιστική επίδοση, καθώς εκπλήρωσε τον πρώτο βασικό στόχο που μου είχε τεθεί από την Ομοσπονδία.

Ο μεγάλος στόχος, όμως, είναι το EURO 2024, για το οποίο εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε να προσφέρουμε την πρόκριση στους Έλληνες.

Σχετικά με τη σημερινή διαδικασία και τον καθορισμό της έδρας του τελικού των play-offs, αυτό που έχω να σχολιάσω είναι απλό: δεν υπάρχει τελικός, πριν από τον ημιτελικό. Για εμάς, τελικός είναι ο αγώνας με το Καζακστάν. Σε αυτόν εστιάζουμε την προσοχή μας και αυτόν πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε πιο κοντά στο EURO 2024. Από τη σημερινή κλήρωση στην έδρα της ΟΥΕΦΑ για το πιθανό δεύτερο παιχνίδι μας, δεν προέκυψε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά ας μην παραπονιόμαστε και ας συγκεντρωθούμε στον δικό μας τελικό με το Καζακστάν»
, δήλωσε αμέσως μετά την κλήρωση ο Πογιέτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.