Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Αναμονή για Μπάμπα ενόψει Άιντραχτ που ψάχνει... εκδίκηση για όσα έζησε στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Αναμονή για Μπάμπα ενόψει Άιντραχτ που ψάχνει... εκδίκηση για όσα έζησε στην Τούμπα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/11/2023 17:56
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι το οποίο θα κρίνει την πρωτιά του 7ου Ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ, καθώς αντιμετωπίζει ι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ» το βράδυ της Πέμπτης (30/11, 22:00), σε ένα ιδιαίτερο ματς που μόνο ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Μπάμπα Ραχμάν, η οποία θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

O αριστερός μπακ έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, με τις πιθανότητες για το αν θα προλάβει να είναι μοιρασμένες.

Την Τετάρτη (29/11) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για Γερμανία, αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει ανακοινώσει φυσικά την αποστολή.

Το ματς πάντως, που κρίνει ποια ομάδα θα βρεθεί απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης, αναμένεται να διεξαχθεί σε ιδιαίτερα «καυτή» ατμόσφαιρα. Εξάλλου οι Γερμανοί είχαν έντονα παράπονα από τη φιλοξενία του «Δικεφάλου του Βορρά» στο πρώτο ματς στην Τούμπα, όπου ειχαν ηττηθεί 2-1 στις καθυστερήσεις, με μικρή σύρραξη να σημειώνεται στο φινάλε.

«Για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο επαναληπτικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε ουσιαστικά αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Αν και αυτό ήταν σχεδόν πριν από οκτώ εβδομάδες... Η ομάδα του Ντίνο Τόπμελερ θέλει να εκδικηθεί για τα όσα έζησαν στην καυτή ατμόσφαιρα του γηπέδου της Τούμπας» αναφέρει γερμανικό δημοσίευμα, την ώρα που γίνεται προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης, αφού το περασμένο Σάββατο (25/11) οι οπαδοί της Άιντραχτ ενεπλάκησαν σε σοβαρά επεισόδια στο ματς της Μπουντεσλίγκα με τη Στουτγκάρδη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.