Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Μας αφήνει πικρή γεύση, είναι μεγάλες οι εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια» (video)

Γιοβάνοβιτς: «Μας αφήνει πικρή γεύση, είναι μεγάλες οι εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2023 00:49
Πικρή γεύση άφησε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να στάθηκε στα λάθη της ομάδας του που έφεραν τα τρία γκολ αλλά και το εξαιρετικό παιχνίδι της ομάδας του στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην Cosmote TV μετά την ήττα από την Βιγιαρεάλ (3-2):

«Λόγω της βαθμολογικής μας κατάστασης αν θέλαμε να προχωρήσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ έπρεπε να είμαστε επιθετικοί. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δημιουργήσουμε. Στη διάρκεια του α’ ημιχρόνου δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Μέσα από λίγα λάθη δεχθήκαμε δύο γκολ δίχως να είναι μεγάλη η διαφορά στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Η είσοδός μας στο β’ μέρος έφερε και το τρίτο γκολ, σίγουρα μετά ήταν δύσκολο. Αντιμετωπίσαμε μια κατάσταση που δεν την έχουμε αντιμετωπίσει. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να μπούμε στο παιχνίδι, το καταφέραμε.

Μέσα στο β’ ημίχρονο παίχτηκε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ουσιαστικά, μας αφήνει κατά κάποιο τρόπο μια πικρή γεύση εφόσον μπορούσαμε μετά το 3-0, που τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα για εμάς, να ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος, να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος, να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Μας αφήνει πικρή γεύση γιατί το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό ποδοσφαιρικά
».

Για την αντίδραση: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά. Χρειάζεσαι και τις εμπειρείες. Είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχουμε στους ομίλους, το καταφέραμε μέσα από τα προκριματικά. Αντιμετωπίζουμε ομάδες από καλά πρωταθλήματα που παίζουν σε καλό ρυθμό. Λόγω και της ποιότητας και της ταχύτητας απαγορεύονται να κάνουμε λάθη με τέτοιες ομάδες. Είναι πολύ μεγάλες οι εμπειρίες, σε όλα αυτά τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Πολύ σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον, για τους ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας και η προσπάθεια να κάνουν πάντα κάτι περισσότερο ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Σήμερα ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η Βιγιαρεάλ είναι μια πολύ καλή ομάδα, μπορεί και ξέρει να εκμεταλλευτεί κάθε χώρο που θα αφήσεις. Εμείς μπορούμε από αυτό το παιχνίδι σίγουρα να μάθουμε πάρα πολλά, αλλά και από τις δύο πλευρές. Και από το θέμα της διαχείρισης του αποτελέσματος όπως εξελισσόταν το παιχνίδι, αλλά ιδιαίτερα από το κομμάτι της προσπάθειας όταν το παιχνίδι είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα για εμάς. Η αντίδραση και η προσπάθειά των παικτών ήταν πραγματικά κάτι που σε εμένα, μου δίνει μια πολύ μεγάλη αίσθηση ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να είναι ανταγωνιστική σ' όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως του σκορ που εξελίσσεται
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.