Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Για χρήση δακρυγόνων στην OPAP Arena κάνει λόγο η Μπράιτον - Διαψεύδει η ΑΕΚ

Για χρήση δακρυγόνων στην OPAP Arena κάνει λόγο η Μπράιτον - Διαψεύδει η ΑΕΚ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/12/2023 17:26
Ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί μεν την ΑΕΚ για τη φιλοξενία στην OPAP Arena αλλά αναφέρει πως η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων στο τμήμα του γηπέδου όπου φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί της, εξέδωσε η Μπράιτον.

Μετά τη λήξη του χθεσινού (30/11) αγώνα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ πυ βρήκε νικητές τους «γλάρους», σημειώθηκε μικρή ένταση με οπαδούς της Ένωσης να κατευθύνονται προς το σημείο που κάθοντας οι Άγγλοι οπαδοί και την αστυνομία να τους απωθεί.

«Είμαστε ενήμεροι για μικροεπεισόδια μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και καταλαβαίνουμε ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων, που επηρέασαν τους οπαδούς της ομάδας μας που βρέθηκαν στην Αθήνα για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών μας. Θα διερευνήσουμε περαιτέρω το περιστατικό και θα ζητήσουμε διευκρινήσεις από την ΑΕΚ -που ήταν πάντως εξαιρετική οικοδέσποινα- και από την UEFA, αλλά προς το παρόν δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια» ανέφερε η ανακοίνωση της Μπράιτον.

H ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της παραδέχθηκε πως υπήρξε μικροένταση, αλλά τόνισε πως οι άνδρες των ΜΑΤ απώθησαν τους οπαδούς και χρήση δακρυγόνου έγινε έξω από το γήπεδο, με τον αέρα να μεταφέρει τις συνέπειες εντός, γι' αυτό και εμφανίζονται Άγγλοι οπαδοί να καλύπτουν τα πρόσωπά τους σε διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν.

Θυμίζουμε πως για την Ένωση είναι ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα αυτό, καθώς ήδη έχει τιμωρηθεί με αναστολή από την UEFA και σε περίπτωση που το περιστατικό θεωρηθεί πως είναι ευθύνη της θα δώσει το επόμενο ματς με κλειστό όλο το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.