Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Εμπαπέ στη Ρεάλ το 2024 ή ποτέ»

«Ο Εμπαπέ στη Ρεάλ το 2024 ή ποτέ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/12/2023 19:55
Έτοιμη να παίξει τα... ρέστα της για να πάρει τον Κιλιάν Εμπαπέ στη Μαδρίτη εμφανίζεται η διοίκηση της Ρεάλ σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ενημέρωσης.

Ο 24χρονος Γάλλος σούπερ σταρ αποτελεί εδώ και χρόνια διακαή πόθο για τους «μπλάνκος», ωστόσο δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τον κάνουν δικό τους.

Θεωρητικά η «Βασίλισσα» είχε αποσύρει το ενδιαφέρον για τον -πιθανότατα- καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως την Παρασκευή (1/12) κυκλοφόρησε η... αναθέρμανση του ενδιαφέροντος των Μαδριλένων.

Η γνωστή ιστοσελίδα «Relevo» υποστηρίζει ότι η Ρεάλ θα καταθέσει πρόταση στις αρχές του 2024 στον Εμπαπέ και ο τελευταίος θα πρέπει να την αποδεχθεί άμεσα προκειμένου να μετακομίσει το καλοκαίρι στην ισπανική πρωτεύουσα.

Μάλιστα αν δεν αποδεχθεί την πρόταση που θα του γίνει, τότε η ομάδα δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με την περίπτωσή του και θα εξετάσει τους υπόλοιπους υποψήφιους στόχους για την επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που η Ρεάλ κάνει δικό της τον Εμπαπέ και σε συνδυασμό με την απόκτηση του φοβερού και τρομερού Μπέλιγχαμ, θα είναι σε θέση να κυριαρχήσει έχοντας δύο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο οι οποίοι είναι και σε εξαιρετική ηλικία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.