Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κινδυνεύει η ζωή αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε σε επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη (video)

Κινδυνεύει η ζωή αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε σε επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/12/2023 23:36
Ακόμα ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (7/12), καθώς σε επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη, αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας των οπαδών του Ολυμπιακού και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπιζαν τον Παναθηναϊκό σε νοκ-άουτ προημιτελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου σετ και ενώ το «τριφύλλι» προηγούταν με διαφορά οκτώ πόντων (10-18), περίπου 150 οπαδοί των Πειραιωτών βγήκαν από το «Μελίνα Μερκούρη» κι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις.

Το αποτέλεσμα των θλιβερών επεισοδίων ήταν ο πολύ σοβαρός τραυματισμός ενός αστυνομικού ο οποίος φέρεται να δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό, ενώ παράλληλα εκτοξεύτηκαν προς το μέρος των ΜΑΤ κι αρκετές βόμβες μολότοφ.

Αμέσως μετά το συμβάν ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας έχοντας χάσει τις αισθήσεις του και με ακατάσχετη αιμορραγία.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και video από το περιστατικό με την ιστοσελίδα Law and Order να το φέρνει στη δημοσιότητα.



Η αναμέτρηση βόλεϊ διακόπηκε οριστικά και μένει να φανεί ποια θα είναι η τύχη της, καθώς μετά τη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις, ήταν αδύνατο να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μόλις μερικά εικοσιτετράωρα που οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιουργούν χάος, πρωταγωνιστώντας σε επεισόδια με την αστυνομία, κάτι που είχε συμβεί και την περασμένη Κυριακή (3/12) στο εκτός έδρας παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας με αντίπαλο τον Βόλο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.