Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ρονάλντο έφτασε τα 1200 ματς στην καριέρα του και κυνηγά το άπιαστο ρεκόρ του Πίτερ Σίλτον

Ο Ρονάλντο έφτασε τα 1200 ματς στην καριέρα του και κυνηγά το άπιαστο ρεκόρ του Πίτερ Σίλτον

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/12/2023 14:17
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να γράφει «χρυσές» σελίδες στο παγκόσμιος ποδόσφαιρο παρά το προχωρημένο της ποδοσφαιρικής του ηλικίας.

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ προσέθεσε ακόμα ένα σπουδαίο ρεκόρ στην πλούσια συλλογή του, καθώς στην αναμέτρηση της Αλ Νασρ επί της Αλ Ριάντ, συμπλήρωσε 1.200 (!) αγώνες σε κορυφαίο επίπεδο, τόσο με τις ομάδες που έπαιξε στην καριέρα του, όσο και με την εθνική Πορτογαλίας.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο σκόραρε και πάλι, ο διάσημος Πορτογάλος, ήταν πανευτυχής, όπως αποδεικνύεται και από την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αλλοι τρεις βαθμοί! Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν να φτάσω σε αυτούς τους 1.200 αγώνες. Τι περιπέτεια, αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα».

Πλέον στοχεύει να φτάσει ή και να ξεπεράσει τον Πίτερ Σίλτον, καθώς ο Αγγλος τερματοφύλακας έκλεισε την καριέρα του με 1.387 (!) συμμετοχές, ενώ την τριάδα της σχετικής λίστας, συμπληρώνουνε άλλοι δύο γκολκίπερ και συγκεκριμένα ο επίσης Άγγλος Πολ Μπάστοκ με 1.286 ματς και ο Βραζιλιάνος Ροτζέριο Σένι με 1.237 ματς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.