Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ερυθρός Αστέρας: Έκανε παγκόσμιο ρεκόρ με αήττητο 122 αγώνων στην έδρα του!

Ερυθρός Αστέρας: Έκανε παγκόσμιο ρεκόρ με αήττητο 122 αγώνων στην έδρα του!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2023 20:31
Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε με 3-1 της Μλάντοστ Λουτσάνι στο Βελιγράδι και έκανε παγκόσμιο ρεκόρ όντας αήττητος για 122 διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα του για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Στα βιβλία της ιστορίας μπήκε ο Ερυθρός Αστέρας καθώς είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο εντός έδρας αήττητο σερί στην ιστορία του ποδοσφαίρου σε αγώνες πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-1 της Μλάντοστ Λουτσάνι στο Βελιγράδι και έφτασαν τα 122 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα στο γήπεδο τους για το σερβικό πρωτάθλημα.

Έτσι έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία ήταν αήττητη στην έδρα της στο ισπανικό πρωτάθλημα από το 1957 έως το 1965.

Η τελευταία ομάδα που κατάφερε να αλώσει το «Μαρακανά» σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν η Παρτιζάν, όταν στις 18 Απριλίου του 2017 είχε επικρατήσει με 3-1.

Έκτοτε ο Ερυθρός Αστέρας έχει σημειώσει 110 νίκες και 12 ισοπαλίες σε 122 παιχνίδια με διαφορά τερμάτων 339-54.

Αξιοσημείωτο ότι τα δύο από τα τρία γκολ του αγώνα πέτυχαν δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Κατάι και Ιν-Μπομ Χουάνγκ, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ με πέναλτι στο 8’ και τον δεύτερο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 89’. Η Μλάντοστ Λουτσάνι είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 10’ με τον Σρέμτσεβιτς ενώ ο Μιγάτιβτς έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 68’.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.