Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο βόλεϊ

Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο βόλεϊ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/12/2023 17:47
Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τη Volleyleague το προσεχές Σάββατο (16/12).

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες το ίδιο ζευγάρι είχε συναντηθεί στο ίδιο γήπεδο στο Ρέντη, σε αγώνα για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Τότε οι χούλιγκανς των γηπεδούχων επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις και το αποτέλεσμα ήταν ένας 31χρονος αστυνομικός να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ έχει ήδη συλληφθεί ο 18χρονος ο οποίος τον τραυμάτισε.

Τα μέτρα της κυβέρνησης θα κρατήσουν τα γήπεδα ποδοσφαίρου κλειστά για το προσεχές δίμηνο και υπήρχε η απορία τι θα συνέβαινε με το «αιώνιο» ντέρμπι στο βόλεϊ.

Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης αποφάσισε ότι το ματς θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο και μάλιστα υπήρξε και η σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.