Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αυτές είναι οι αποφάσεις της ΕΠΟ για την προστασία των διαιτητών

Αυτές είναι οι αποφάσεις της ΕΠΟ για την προστασία των διαιτητών

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/12/2023 20:27
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας (11/12) και έλαβε έξι αποφάσεις για τα μέτρα της προστασίας των διαιτητών.

Μεταξύ των αποφάσεων που λήφθηκαν ήταν η επαναφορά του σχολιασμού των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ με τη δημοσιοποίηση βίντεο ενώ αυξάνονται και τα πρόστιμα για δυσφημιστικές δηλώσεις κατά των αξιωματούχων διαιτησίας.

Μετά και τη συνεδρίαση υπάρχει η αίσθηση πως οι διαιτητές δεν θα απέχουν και αυτό το Σαββατοκύριακο από τα παιχνίδια της Super League και θα διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:
  • Αυξάνονται τα ελάχιστα προβλεπόμενα πρόστιμα για δυσφημιστικές κρίσεις και δηλώσεις /κατά αξιωματούχων διαιτησίας. Η αλλαγή θα ισχύσει άμεσα εφόσον λάβει την κατ’ εξαίρεση έγκριση των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ.
  • Επαναφορά του σχολιασμού των επίμαχων φάσεων από την ΚΕΔ με τη δημοσιοποίηση του βίντεο.
  • Η ΕΠΟ θα συνδράμει στη νομική κάλυψη των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών κατά περίπτωση και μετά από συνεργασία και συνεννόηση με τους διαιτητές.
  • Θα ζητηθεί να βρίσκεται πάντοτε αστυνομικός της υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας στο χώρο των αποδυτηρίων στα παιχνίδια της SL1.
  • Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο εναρμόνιση με τα ισχύοντα της ΟΥΕΦΑ για την προστασία των διαιτητών σε περίπτωση δυσφημιστικών κρίσεων και δηλώσεων.
  • Η ΕΠΟ θα ζητήσει συνάντηση των διαιτητών με τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.