Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεκινά ξανά το πρωτάθλημα στην Τουρκία στις 19 Δεκεμβρίου

Ξεκινά ξανά το πρωτάθλημα στην Τουρκία στις 19 Δεκεμβρίου

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/12/2023 15:06
Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Τουρκίας δήλωσε σήμερα (13/12) πως οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα κορυφαίας κατηγορίας θα επαναληφθούν την Τρίτη (19/12), μετά από διακοπή μιας εβδομάδας λόγω επίθεσης στο γήπεδο σε διαιτητή από πρόεδρο συλλόγου.

Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού Φαρούκ Κότζα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε τον διαιτητή στο πρόσωπο στο τέλος ενός αγώνα της Δευτέρας. Ο διαιτητής, Χαλίλ Ουμίτ Μέλερ, βγήκε από το νοσοκομείο σήμερα με πρησμένο μάτι αλλά χωρίς άλλα προβλήματα υγείας. Ο Κότζα συνελήφθη την επόμενη μέρα και η ομοσπονδία ποδοσφαίρου διέκοψε αμέσως όλους τους αγώνες.

«Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Μελέρ και την οικογένειά του, από την τουρκική διαιτητική κοινότητα, από τους φιλάθλους και το έθνος μας. Ο εγκέφαλός μου... τρελάθηκε. Δεν θυμάμαι τι έκανα», δήλωσε ο Κότζά, ο οποίος μετά την πράξη του και τον σάλο που προκλήθηκε αναγκάστηκε σε παραίτηση από τον προεδρικό θώκο.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Μεχμέτ Μπουγιουκεσί δήλωσε σήμερα (13/12) ότι αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι αγώνες του πρωταθλήματος στις 19 Δεκεμβρίου:

«Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ επιθέσεις ή δυσανάλογη πίεση στους διαιτητές μας. Αυτό το περιστατικό πρέπει να γίνει ορόσημο, σημείο καμπής για το τουρκικό ποδόσφαιρο», είπε ο Μπουγιουκεσί, εν προσέθεσε πωε η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας θα αποφασίσει την Πέμπτη (14/12) για την Ανκαραγκιουτσού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.