Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρβαλιάλ: «Δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει τα πάντα σε δέκα ημέρες» (video)

Καρβαλιάλ: «Δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει τα πάντα σε δέκα ημέρες» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/12/2023 17:00
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Μπάτσκα Τόπολα (14/12, 22.00).

Ο Πορτογάλος τεχνικός πριν από περίπου μία εβδομάδα παρουσιάστηκε επίσημα από τους Πειραιώτες και θα προσπαθήσει να τους οδηγήσει σ' ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Σέρβους, με σκοπό να συνεχίσει η ελληνική ομάδα στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, έχοντας τερματίσει στην τρίτη θέση του γκρουπ της.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι:

«Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το σημαντικό αυτό παιχνίδι, έχουμε την ευφυία για να ξέρουμε πόσα πράγματα είναι καλά και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή τη βάση και θα εφαρμόσουμε μετά τη δική μας διαδικασία.

Πλεονέκτημα ότι είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει σημείο αναφοράς ένα προηγούμενο παιχνίδι. Στόχος μας να κερδίσουμε, σεβόμαστε την Τόπολα, ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και γνωρίζουμε πως ακόμη και με ισοπαλία εξασφαλίζουμε την πρόκριση. Ωστόσο με σεβασμό στην Τόπολα στόχος μας είναι η νίκη».


Για την απουσία του κόσμου:

«Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην παίξει κάποιος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού στο μάξιμουμ».

Για το αν θα ανακοινώνει την ενδεκάδα και τα στοιχεία που θέλει να δει:

«Δεν θα σας πω την 11άδα, οι παίκτες θα πρέπει πρώτα να την μάθουν.

Τις τελευταίες 10 μέρες όλη η συγκέντρωση είναι η νίκη στο παιχνίδι, δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει τα πάντα μέσα σε 10 μέρες και θα ήταν ανόητο να νομίζει ότι μπορεί να το κάνει. Δεν έχουν γίνει δομικές αλλαγές, έχουμε εστιάσει στα παιχνίδια που χρειάζεται για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα έχουμε χρόνο για περισσότερες αλλαγές».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.