Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λούτον για Λόκιερ: «Στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση»

Λούτον για Λόκιερ: «Στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2023 20:44
Η Λούτον με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως ο αρχηγός της, Τομ Λόκιερ υπέστη καρδιακή ανακοπή στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπόρνμουθ αλλά πρόσθεσε πως ανταποκρίθηκε στην επικοινωνία με τους γιατρούς όταν μεταφέρονταν με φορείο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Θετικά είναι τα νέα για την υγεία του Τομ Λόκιερ. Ο αρχηγός της Λούτον κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Μπόρνμουθ «παγώνοντας» τους πάντες.

Όπως επιβεβαίωσαν οι «καπελάδες», ο 29χρονος Ουαλός στόπερ υπέστη καρδιακή ανακοπή αλλά οι γιατροί τον επανάφεραν και ο παίκτης ανταποκρινόταν στην επικοινωνία κατά τη μεταφορά του με φορείο. Ο ίδιος βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι Λόκιερ είχε χάσει ξανά τις αισθήσεις του την περασμένη περίοδο στον τελικό των πλει-οφ ανόδου με την Κόβεντρι στο Γουέμπλεϊ και μάλιστα το καλοκαίρι είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά.

Η ανακοίνωση της Λούτον:

«Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός των καπελάδων υπέστη καρδιακή ανακοπή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ανταποκρινόταν τη στιγμή που αποχώρησε με το φορείο.

Έλαβε περαιτέρω νοσηλεία εντός του γηπέδου, για την οποία ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα ιατρικά συνεργεία και από τις δύο πλευρές.

Ο Τομ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους υποστηρικτές του ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις με την οικογένειά του δίπλα στο κρεβάτι του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξή τους, την ανησυχία και τα αγαπημένα τους μηνύματα για τον Λοκς
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.