Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σεβίλλη: Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες προτιμήθηκε από τον Μαρτίνεθ

Σεβίλλη: Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες προτιμήθηκε από τον Μαρτίνεθ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/12/2023 18:06
Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες είναι ο νέος προπονητής της Σεβίλλης, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα η πρόσληψή του τη Δευτέρα (18/12).

Ο έμπειρος τεχνικός δεν ήταν αρχικά στο «κάδρο» για τους Ανδαλουσιανούς, καθώς τα περισσότερα Μέσα υποστήριζαν ότι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τους κατόχους του Γιουρόπα Λιγκ ήταν ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Τελικά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική και τα ηνία δόθηκαν στον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, με τον τελευταίο να καλείται να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Ο 58χρονος κόουτς πρέπει να βγάλει την ομάδα της Σεβίλλης από το αγωνιστικό τέλμα, καθώς με 13 βαθμούς σε 16 αγώνες της Λα Λίγκα βρίσκεται ισόβαθμη με τη Θέλα και οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, με τον κόσμο του συλλόγου να είναι εξαγριωμένος.

Ήδη μάλιστα η Σεβίλλη έχει μείνει εκτός Ευρώπης, καθώς τερμάτισε τέταρτη στον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ στον οποίο συμμετείχαν Άρσεναλ, Αϊντχόφεν και Λανς.

Παράλληλα ο Φλόρες θα είναι ο τρίτος προπονητής στη σεζόν για τους Ανδαλουσιανούς, καθώς αρχικά απομακρύνθηκε από το πόστο του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στη συνέχεια ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.