Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει οριστικά το Κόπα Αμέρικα ο Νεϊμάρ

Χάνει οριστικά το Κόπα Αμέρικα ο Νεϊμάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2023 03:24
Ο γιατρός της Εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Νεϊμάρ να ενισχύσει την «Σελεσάο» στο Κόπα Αμέρικα του καλοκαιριού, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος άσος θα είναι έτοιμος να παίξει ξανά ποδόσφαιρο από τον Αύγουστο.

Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα μαντάτα στην Εθνική Βραζιλίας, η οποία δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον ηγέτη της, Νεϊμάρ για το Κόπα Αμέρικα 2024 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο στο παιχνίδι της «Σελεσάο» με την Ουρουγουάη στις 17 Οκτωβρίου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σε ραδιοφωνική συνέντευξη του, ο γιατρός της Εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ δήλωσε πως ο παίκτης δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει πριν τον Αύγουστο:

«Είναι πολύ νωρίς, δεν υπάρχει νόημα να πηδήξουμε βήματα για γρηγορότερη αποθεραπεία και να πάρουμε αχρείαστα ρίσκα. Περιμένουμε ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει τον Αύγουστο όταν ξεκινάνε τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Το να μιλάμε για επιστροφή πριν από τους εννέα μήνες είναι πρόωρο, αυτός είναι ο χρόνος για την αποκατάσταση των συνδέσμων. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε βιολογικό χρόνο, τον χρόνο που χρειάζεται για να ενσωματώσει το σώμα αυτόν τον σύνδεσμο. Η προσδοκία είναι ότι μετά από αυτό το διάστημα θα έχει αναρρώσει σε υψηλό επίπεδο», δήλωσε ο γιατρός της Βραζιλίας στο βραζιλιάνικο Radio 98 fm.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.