Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βραβεία ΠΣΑΤ: Κορυφαίοι για το 2023 ο Τεντόγλου, η Ντρισμπιώτη και η Εθνική ομάδα πόλο (video)

Βραβεία ΠΣΑΤ: Κορυφαίοι για το 2023 ο Τεντόγλου, η Ντρισμπιώτη και η Εθνική ομάδα πόλο (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/12/2023 23:02
Τα βραβεία στους κορυφαίες αθλητές , προπονητές, αθλήτριες, προπονήτριες αλλά και ομάδες του 2023 απένειμε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Ο Μίλτος Τεντόγλου, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναδείχτηκαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), ως ο κορυφαίος αθλητής και η κορυφαία αθλήτρια, αντίστοιχα, στη «Γιορτή των Κορυφαίων», του Συνδέσμου των αθλητικών δημοσιογράφων.





Κορυφαία ομάδα αναδείχτηκε η εθνική πόλο των ανδρών για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ ο Ομοσπονδιακός προπονητής της, Θοδωρής Βλάχος αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για το 2023.





Τον τίτλο του Κορυφαίου Αθλητή με Αναπηρία κατέκτησε ο Αθανάσιος Γκαβέλας, η τζουντόκα Θεοδώρα Πασχαλίδου αναδείχτηκε κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία, ενώ όπως και πέρυσι η Κορυφαία Ομάδα Αθλητών με Αναπηρία για το 2023 είναι η εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών κωφών.







Δύο τεράστιες μορφές του ελληνικού αθλητισμού, τον Νίκο Γκάλη και τον Αντώνη Αντωνιάδη, τίμησε με ειδικές βραβεύσεις το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, ανάμεσα σε πολλούς αθλητές, αθλήτριες, προσωπικότητες, συλλόγους και φορείς του αθλητισμού που βράβευσε επειδή ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά που ολοκληρώνεται για το ήθος τους και την κοινωνική προσφορά τους.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.