Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι ο Λουίς Σουάρες

Επίσημο: Στην Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι ο Λουίς Σουάρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2023 18:35
Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Λουίς Σουάρες, ο οποίος θα ανταμώσει ξανά με τους Λιονέλ Μέσι, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς.

Παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι είναι με κάθε επισημότητα ο Λουίς Σουάρες. Ο έμπειρος Ουρουγουανός στράικερ έμεινε ελεύθερος από την Γκρέμιο και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του MLS στην οποία θα είναι ξανά συμπαίκτης με τους… παλιόφιλους και συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς.

Μετά τις υπογραφές ο 36χρονος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω αυτήν τη νέα πρόκληση με την Ίντερ Μαϊάμι. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και είμαι έτοιμος να εργαστώ για να κάνω πραγματικότητα το όνειρο της κατάκτησης περισσότερων τίτλων με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Είμαι αισιόδοξος για το τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί με την κοινή μας φιλοδοξία. Θα δώσω τα πάντα για να δώσω χαρά σε αυτούς τους σπουδαίους οπαδούς, για τους οποίους έχω ακούσει τόσα πολλά, όσο φοράω τα χρώματα της Ίντερ Μαϊάμι και ανυπομονώ να ξαναβρεθώ με εξαιρετικούς φίλους και παίκτες. Ανυπομονώ επίσης να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και προπονητές».

Photo Credit: intermiamicf.com




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.