Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χαμός στο Φενέρ-Γαλατά: Δέχτηκε μπουνιά στο πρόσωπο ο Ικάρντι, «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ των ομάδων (video)

Χαμός στο Φενέρ-Γαλατά: Δέχτηκε μπουνιά στο πρόσωπο ο Ικάρντι, «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ των ομάδων (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/12/2023 00:47
Άκρως επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι κορυφής στην Τουρκία ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (0-0), με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν δικαιολογημένα για πέναλτι στον Ικάρντι, ο οποίος δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο! Ανακοινώσεις εκατέρωθεν μετά το ματς!

Φτωχό σε θέαμα αλλά με μεγάλη ένταση και ρεκόρ σε φάουλ (45) ήταν το ντέρμπι κορυφής στην Τουρκία μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και παρέμειναν ισόβαθμες στην κορυφή.

Η Γαλατασαράι έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία φωνάζοντας για πέναλτι στο 22ο λεπτό για γροθιά του Τζικού στον Ικάρντι. Από τα τηλεοπτικά ριπλέι φάνηκε ξεκάθαρα το συμβάν ωστόσο ο διαιτητής έδειξε παίζεται ενώ δεν ειδοποιήθηκε από το VAR.

Μετά το παιχνίδι η διοίκηση της Γαλατασαράι εξέδωσε ανακοίνωση αναρτώντας και φωτογραφία του Αργεντινού επιθετικού στην οποία έχει μελανιά κάτω από το μάτι:

«Αυτοί που θέλουν μόνο δικαιοσύνη για τους εαυτούς τους συνέχισαν απόψε να χειραγωγούν το τουρκικό ποδόσφαιρο από κάθε κανάλι. Μοιραζόμαστε αυτό που δεν μπορεί να δει η επιτροπή διαιτησίας, το δωμάτιο VAR και οι 26 κάμερες και ντρεπόμαστε για λογαριασμό τους, φέρνοντας το τουρκικό ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο. Ελπίζω ότι αυτοί που το έφεραν θα ντραπούν μια μέρα...».

Από την πλευρά της η Φενέρμπαχτσε ισχυρίζεται ότι ο Ικάρντι υπέστη τη μελανιά στο πρόσωπο από σύγκρουση στο δοκάρι. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Προσπαθούν να κάνουν θύμα τον παίκτη που χτύπησε στο δοκάρι. Το αφήνουμε στην διακριτική ευχέρεια του κοινού».

Σε πιο καυστικό ύφος η τοποθέτηση του αρχηγού της Φενέρ, Έντιν Τζέκο με μήνυμα του στο Instagram: «Ο τύπος χτύπησε το κεφάλι του στο δοκάρι, το έβαλαν στο Instagram και κλαίνε για το πέναλτι. Η κλασσική συμπεριφορά τους. Είναι ντροπή».






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.