Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατζούν: «Ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ»

Ατζούν: «Ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/12/2023 19:13
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί με δηλώσεις του σε τουρκικό σάιτ αποκάλυψε πως ήταν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ και πως η συνάντηση έγινε στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη.

Το ρόλο του ενδιάμεσου στην πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού είχε ο Ατζούν Ιλιτζαλί όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην ιστοσελίδα bosslardunyasi.com

Ο Mr. Survivor και ισχυρός άνδρας της αγγλικής Χαλ δήλωσε πως ο ίδιος πρότεινε το όνομα του 70χρονου Τούρκου τεχνικού στον Αλαφούζου και πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ στενοί φίλοι. Με τον Γιάννη Αλαφούζου έχουμε συνεργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα Survivor, εδώ και έξι χρόνια. Αλλά δεν έχουμε άλλη συνεργασία εκτός από αυτό.

Το όνομα του Τερίμ το ανέφερα σε μία συνάντηση που είχα με τον Αλαφούζο. Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία τους. Η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη. Με το αποτέλεσμα να έχουμε γίνει και οι τρεις συνεργάτες. Είμαι χαρούμενος εάν είχα μερίδιο στη συμφωνία ενός τόσο επιτυχημένο προπονητή, όπως ο Φατίχ Τερίμ
».

Ο ίδιος ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις των φίλων του Παναθηναϊκού για την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός δεν στέφθηκε πρωταθλητής χάνοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών. Φέτος, όντως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για 14 χρόνια. Δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο του Europa League. Έχασε από τη Μακάμπι Χάιφα, που δεν λειτουργεί ομαλά εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που διψάει για επιτυχία. Επειδή το ζητούμενο είναι το πρωτάθλημα, δεν είναι παράξενο που ο Αλαφούζος στράφηκε στον Φετίχ Τερίμ, ο οποίος έχει πετύχει στην καριέρα του και έχει αποδείξει ποιος είναι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.