Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Αντσελότι και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν μαζί έως το 2026

Επίσημο: Αντσελότι και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν μαζί έως το 2026

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2023 14:23
Ο Κάρλο Αντσελότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης το οποίο τον κρατάει στον πάγκο της «βασίλισσας» έως το καλοκαίρι του 2026.

Δεν το… κουνάει από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντσελότι. Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την «βασίλισσα» έως το καλοκαίρι του 2026 κι έτσι θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων.

Σε πέντε σεζόν ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο «Don Carlo» έχει κατακτήσει 10 τίτλους: 2 Τσάμπιονς Λιγκ, 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 1 πρωτάθλημα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας και 1 Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ό 64χρονος ουσιαστικά απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Εθνικής Βραζιλίας ώστε να αναλάβει την «Σελεσάο». Ο Αντσελότι είχε υπογράψει εδώ και μήνες προσύμφωνο με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας όμως η αναστάτωση στα εσωτερικά τη ομοσπονδίας σε συνδυασμό με την επιθυμία του Φλορεντίνο Πέρεθ να παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ φαίνεται ότι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο ώστε να αλλάξει την απόφαση του και να συνεχίσει στην «βασίλισσα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.