Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Έρχεται Αθήνα για υπογραφές ο Ζέλσον Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Έρχεται Αθήνα για υπογραφές ο Ζέλσον Μαρτίνς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/1/2024 15:35
Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» τον Ζέλσον Μαρτίνς της Μονακό, με τον διεθνή Πορτογάλο εξτρέμ να αναμένεται σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Με μεταγραφή ξεκίνησε τη χρονιά ο Ολυμπιακός καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία για την απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο 28χρονος διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ δεν βρισκόταν στα πλάνα της Μονακό και αναμένεται σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στους Πειραιώτες.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 28χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2026 ενώ η Μονακό διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Ο Μαρτίνς βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε και εν τέλει οι «ερυθρόλευκοι» στράφηκαν στον Σολμπάκεν, ο οποίος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν έχει λεπτό συμμετοχής τη φετινή σεζόν αφού βρισκόταν εκτός πρώτης ομάδας της Μονακό από τη στιγμή που δε βρήκε ομάδα το καλοκαίρι. Την περσινή σεζόν κατέγραψε 15 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο, μοιράζοντας μία ασίστ.

Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, με την οποία κατέγραψε 27 γκολ και 30 ασίστ σε 140 συμμετοχές. Αντιμετώπισε μάλιστα τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2017-18, σκοράροντας στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» και μοιράζοντας ασίστ στον αγώνα της Λισαβόνας.

Πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο αντί 22,5 εκατ. ευρώ τον Ιούλιο του 2018, ωστόσο έπαιξε ελάχιστα στους «ροχιμπλάνκος» και κατέγραψε μόλις 12 συμμετοχές σημειώνοντας ένα τέρμα. Τον Ιανουάριου του 2019 συνέχισε στην Μονακό με την οποία κατέγραψε 129 συμμετοχές με 16 γκολ και 14 ασίστ. Αξιοσημείωτο ότι τον Φεβρουάριο του 2020 είχε τιμωρηθεί για έξι μήνες για σπρώξιμο διαιτητή σ’ έναν εκτός έδρας αγώνα με την Νιμ. Ο ίδιος είναι 21 φορές διεθνής στην Εθνική Πορτογαλίας το διάστημα 2016-18.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.