Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κουφάθηκε» ο Ντε Τσέρμπι με την κλήση του τραυματία Μιτόμα από τους Ιάπωνες για το Ασιατικό Κύπελλο

«Κουφάθηκε» ο Ντε Τσέρμπι με την κλήση του τραυματία Μιτόμα από τους Ιάπωνες για το Ασιατικό Κύπελλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2024 01:59
Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι δεν έκρυψε την έκπληξη του από το γεγονός πως ο παίκτης του στην Μπράιτον, Κάορου Μιτόμα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ιαπωνίας για το Ασιατικό Κύπελλο παρότι αναμένεται να λείψει έως έξι εβδομάδες λόγω τραυματισμού.

Η Εθνική Ιαπωνίας γνωστοποίησε την αποστολή για το Ασιατικό Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ από τις 12 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου. Σ’ αυτήν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Κάορου Μιτόμα παρότι ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι είχε δηλώσει πως ο τραυματισμός που αποκόμισε στον αστράγαλο στο ντέρμπι της Μπράιτον με την Κρίσταλ Πάλας στις 21 Δεκεμβρίου θα τον άφηνε στα πιτς έως έξι εβδομάδες.

Ο Ιταλός τεχνικός των «γλάρων» ρωτήθηκε σχετικά με τον ίδιο να δηλώνει: «Είμαι πολύ έκπληκτος γιατί το ιατρικό μου επιτελείο μου είπε ότι χρειάζεται τέσσερις, έξι εβδομάδες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Για μένα είναι δύσκολο να σκεφτώ ότι μπορεί να παίξει στο Ασιατικό Κύπελλο. Όμως, είμαι οπαδός του Μιτόμα και όλων των παικτών μου, επομένως αν μπορεί να παίξει για την Εθνική του ομάδα είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος».

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιαπωνίας, Χατζίμε Μοριγιάσου εξήγησε ότι: «Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα, αλλά αναρρώνει καλά και περιμένω να είναι διαθέσιμος στη συνέχεια του τουρνουά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.