Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντόρτμουντ: Σε συζητήσεις με Γιουνάιτεντ για την επιστροφή του Σάντσο

Ντόρτμουντ: Σε συζητήσεις με Γιουνάιτεντ για την επιστροφή του Σάντσο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2024 22:29
Η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας από τον Τεν Χαγκ.

Την επιστροφή του Τζέιντον Σάντσο στο Βεστφάλεν επιθυμεί η Ντόρτμουντ. Όπως αναφέρει το «The Athletic» αλλά και το «BBC», η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποκτήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος είναι εκτός ομάδας από τον Τεν Χαγκ καθώς αρνήθηκε να απολογηθεί στον Ολλανδό τεχνικό για μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Άγγλος εξτρέμ είχε σχολιάσει καυστικά τα σχόλια του Τεν Χαγκ ότι η απουσία του από ένα ματς με την Άρσεναλ τον Σεπτέμβριο σχετιζόταν με την απόδοσή του στην προπόνηση.

Η Ντόρτμουντ επιθυμεί μια επανένωση με τον Σάντσο που έφυγε για την Γιουνάιτεντ τον Ιούλιο του 2021 αντί 85 εκατ. ευρώ. Μένει να φανεί τι ποσοστό του μισθού είναι διατεθειμένο να καλύψει η γερμανική ομάδα με τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Σάντσο φόρεσε τη φανέλα της Ντόρτμουντ την τετραετία 2017-21, σημειώνοντας 50 γκολ και 64 ασίστ σε 137 παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.